Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

SURSE| Municipiul Alba Iulia rămăne în CARANTINA, iar în localitățile Blaj, Cugir și Ciugud va fi RIDICATĂ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SURSE| Municipiul Alba Iulia va rămâne în carantină, în restul localităților măsura va fi ridicată

Măsura instaurării carantinării va fi prelungită în Municipiul Alba Iulia, în timp ce în localitățile Blaj, Cugir și Ciugud, această măsura va fi ridicată.

Potrivit surselor ziarulunirea.ro, DSP Alba a cerut ridicarea măsurii de carantină, pentru Municipiul Alba Iulia. Propunerea pentru ridicarea măsurilor a fost trimisă cu un punctaj de 58, iar INSP a transmis, către autoritățile din Alba, propunerea modificată, cu punctajul la 61, deși trendul cazurior active este unul descendent, precum și incidența cazurilor.

Municipiul Alba Iulia se află deja de 21 de zile în carantină, dar datele transmise de DSP Alba arată că este posibilă ieșirea din carantină datorită unei incidențe tot mai scăzute.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea