Rămâi conectat

Ştirea zilei

SURSE| Municipiul Alba Iulia rămăne în CARANTINA, iar în localitățile Blaj, Cugir și Ciugud va fi RIDICATĂ

Ziarul Unirea

Publicat

în

SURSE| Municipiul Alba Iulia va rămâne în carantină, în restul localităților măsura va fi ridicată

Măsura instaurării carantinării va fi prelungită în Municipiul Alba Iulia, în timp ce în localitățile Blaj, Cugir și Ciugud, această măsura va fi ridicată.

Potrivit surselor ziarulunirea.ro, DSP Alba a cerut ridicarea măsurii de carantină, pentru Municipiul Alba Iulia. Propunerea pentru ridicarea măsurilor a fost trimisă cu un punctaj de 58, iar INSP a transmis, către autoritățile din Alba, propunerea modificată, cu punctajul la 61, deși trendul cazurior active este unul descendent, precum și incidența cazurilor.

Municipiul Alba Iulia se află deja de 21 de zile în carantină, dar datele transmise de DSP Alba arată că este posibilă ieșirea din carantină datorită unei incidențe tot mai scăzute.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Apel UMANITAR pentru o familie cu 8 copii din Alba: Trăiesc într-o cameră cu două paturi, fără jucării, haine și încălțăminte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel UMANITAR pentru o familie cu 8 copii din Alba: Trăiesc într-o cameră cu două paturi, fără jucării, haine și încălțăminte Un apel umanitar pentru o familie din Zlatna, cu 8 copii, a fost lansat pe Facebook de o iubitoare de animale. Andreea Berar a întâlnit familia în timp ce împărțea pungi cu cadouri pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare