Rămâi conectat

Ştirea zilei

SURSE: KFC și McDonald’s tatonează terenul pentru posibile puncte la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gigantul KFC și cunoscutul brand McDonald’s, din industria fast food, tatonează terenul pentru deschiderea unor puncte comerciale la Alba Iulia. Potrivit unor surse, reprezentanții KFC ar fi interesați de un teren unde ar putea înființa o unitate tip „drive-thru”, iar cei de la McDonald’s de un spațiu pentru restaurant.

Deocamdată, oficialii celor mai populare lanțuri de restaurante fast food ar fi fost  doar în vizită de documentare.

Potrivit surselor noastre, reprezentanții McDonald’s ar fi căutat chiar și o firmă de producție de carne de pui în oraș pentru o posibilă colaborare.

Legat de faptul că McDonald’s intenționează să deschidă un restaurant în Alba Iulia a vorbit chiar directorul lanțului de fast-food, Daniel Boaje, în cadrul unei emisiuni de business realizată de ZF live în luna aprilie a anului 2016.

”Investiţia în deschiderea unui restaurant ajunge la 2 mil. euro fără terenul propriu-zis. Pe lista oraşelor potenţiale pentru deschidere se numără Satu Mare, Focşani, Târgovişte, Alba Iulia şi Brăila“, a spus Daniel Boaje, directorul general al McDonald’s, citat de zf.ro.

De cealaltă parte, reprezentanții KFC ar fi tatonat terenul încă de anul trecut, însă totul se află la capitolul ”discuții”.

Dacă zvonul se confirmă, iar oficialii cunoscutelor branduri își vor pune ideile în practică, atunci albaiulienii amatori de KFC și McDonald’s nu vor mai fi nevoiți să străbată zeci de kilomtetri, până la Sibiu sau la Cluj-Napoca,  pentru a se bucura de meniurile lor și vor putea cumpăra produse chiar de la ei din oraș.

Precizăm că un drive-through, sau drive-thru, este un tip de serviciu furnizat de o afacere care permite clienților să achiziționeze produse fără ca clientii sa iasa din mașinile lor. Comenzile sunt plasate în general, folosind un microfon și sunt luate în persoană la fereastră.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea