Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

SURSE: BEJ Alba a respins candidatura lui Traian Ursaleș pentru funcția de consilier județean pe lista PSD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit surselor ziarulunirea.ro, Biroul Electoral Județean Alba, ar fi respins candidatura pentru funcția de consilier județean a domnului Traian Ursaleș. Acesta voia să candideze pe lista de consilieri județeni ai PSD Alba, el fâcând parte în ultimii ani din mai multe partide, printre care PD și PMP.

Soluția BEJ Alba nu este încă motivată și redactată, dar foarte probabil s-au invocat motivele de incompatibilitate, soluție definitivă pronunțată de instanța de judecată intr-un dosar avut de Traian Ursaleș cu ANI.

Reamintim că Traian Ursaleș a câștigat definitiv la Tribunalul Alba, putând fi prezent pe buletinele de vot şi votat de alegătorii. Motivările hotărârilor nu au fost finalizate, dar cel mai probabil instanţa a luat în considerare faptul că acestuia nu i s-a interzis prin deciziile definitive dreptul de a alege şi de a fi ales ci doar acela de a ocupa o funcţie publică timp de trei ani.

Soluția Biroului Electoral Județean Alba poate fi atacată în instanță.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea