Surprize în Liga a 3-a! Cele patru echipe din Alba, iarăși împreună, dar în Seria a 4-a, fără… FC U Craiova!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Se anunță surprize la alcătuirea celor 5 Serii de Liga a 3-a în stagiunea viitoare! Conform ultimelor informații vehiculate în lumea fotbalului județean, dar și în medii din alte județe interesate, Metalurgistul Cugir, Industria Galda, Unirea Alba Iulia și CS Ocna Mureș, cele 4 conjudețene vor fi repartizate, la fel ca și în sezonul trecut, în aceeași serie, aseară FRF anunțând componența oficială!

Este vorba de Seria a 4-a (sezonul trecut a fost Seria a 5-a), una în care nu se va regăsi însă FC U Craiova (echipa lui Adrian Mititelu).

USR - Alegeri parlamentare 2020

În Seria a 4-a, echipele sunt următoarele: CSM Şcolar Reşiţa (județul Caraş-Severin), CNS Cetate Deva şi CS Hunedoara (Hunedoara), Naţional Sebiş, Gloria Lunca Teuz Cermei, Crișul Chișineu Criș şi Şoimii Lipova din Arad, CSM Lugoj, ACS Ghiroda, Millenium Giarmata, ACS Dumbrăviţa – 11 formații!Se adaugă cele 4 echipe din Alba și FC Avrig.

De aici și-au anunțat intențiile de promovare CSM Școlar Reșița, dar și două formații din Alba, Metalurgistul Cugir și Unirea Alba Iulia, echipe periculoase annțându-se Național Sebiș sau ACS Dumbrăvița, nou-promovata din Timiș.

Vineri se anunță oficial componența seriilor și se va stabili țintarul noului sezon, la sediul FRF.  Cum nu s-au ivit alte modificări și surprize de ultimul moment, o parte a echipelor din Brașov (AFC Hărman și Cetate Rîșnov), alături de cele din Harghita (AFK Csikszereda, AFC Odorheiu) o să evolueze în Seria a 5-a. În consecință, echipele din Alba vor fi translatate spre Vest, în Seria a 5-a, unde vor fi formații din Hunedoara, Arad, Caraș-Severin, Timiș, dar și Sibiu.

Întreaga vară a circulat informația conform căreia „albanezele” vor fi împărțite între Seria a 4-a și Seria a 5-a, tot în funcție de Csikszereda și FC U Craiova, pretendente la eșalonul secund, supoziție care nu s-au concretizat.

Dan HENEGAR

2 Comentarii

Etapa 1 17 august 2018 at 0:20

Național Sebiș – Unirea Alba Iulia
Soda Ocna Mureș – Ghiroda
Metalurgistul Cugir – Industria Galda

Dan HENEGAR 17 august 2018 at 10:47

se trag la sorti, astazi, numerele pentru tabela berger

Comentariile sunt oprite