Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Surprize în Liga a 3-a! Cele patru echipe din Alba, iarăși împreună, dar în Seria a 4-a, fără… FC U Craiova!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Se anunță surprize la alcătuirea celor 5 Serii de Liga a 3-a în stagiunea viitoare! Conform ultimelor informații vehiculate în lumea fotbalului județean, dar și în medii din alte județe interesate, Metalurgistul Cugir, Industria Galda, Unirea Alba Iulia și CS Ocna Mureș, cele 4 conjudețene vor fi repartizate, la fel ca și în sezonul trecut, în aceeași serie, aseară FRF anunțând componența oficială!

Este vorba de Seria a 4-a (sezonul trecut a fost Seria a 5-a), una în care nu se va regăsi însă FC U Craiova (echipa lui Adrian Mititelu).

În Seria a 4-a, echipele sunt următoarele: CSM Şcolar Reşiţa (județul Caraş-Severin), CNS Cetate Deva şi CS Hunedoara (Hunedoara), Naţional Sebiş, Gloria Lunca Teuz Cermei, Crișul Chișineu Criș şi Şoimii Lipova din Arad, CSM Lugoj, ACS Ghiroda, Millenium Giarmata, ACS Dumbrăviţa – 11 formații!Se adaugă cele 4 echipe din Alba și FC Avrig.

De aici și-au anunțat intențiile de promovare CSM Școlar Reșița, dar și două formații din Alba, Metalurgistul Cugir și Unirea Alba Iulia, echipe periculoase annțându-se Național Sebiș sau ACS Dumbrăvița, nou-promovata din Timiș.

Vineri se anunță oficial componența seriilor și se va stabili țintarul noului sezon, la sediul FRF.  Cum nu s-au ivit alte modificări și surprize de ultimul moment, o parte a echipelor din Brașov (AFC Hărman și Cetate Rîșnov), alături de cele din Harghita (AFK Csikszereda, AFC Odorheiu) o să evolueze în Seria a 5-a. În consecință, echipele din Alba vor fi translatate spre Vest, în Seria a 5-a, unde vor fi formații din Hunedoara, Arad, Caraș-Severin, Timiș, dar și Sibiu.

Întreaga vară a circulat informația conform căreia „albanezele” vor fi împărțite între Seria a 4-a și Seria a 5-a, tot în funcție de Csikszereda și FC U Craiova, pretendente la eșalonul secund, supoziție care nu s-au concretizat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea