Rămâi conectat

Ştirea zilei

Surpriză! Un candidat la funcția de primar al unui oraș din județul Alba și-a RETRAS candidatura și sprijină alt candidat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-un mesaj publicat pe un site de socializare din mediul online, Morcan Dragomir, Președintele Pro România din Câmpeni, și-a retras candidatura și a ales să îl sprjine pe Cristian Pașca pentru funcţia de primar al oraşului.

,,Dragi cetăţeni ai Oraşului Câmpeni,

Ultimele zile au reprezentat pentru mine un prilej de mare frământare. Intrarea mea în luptă pentru primăria orașului nostru, Câmpeni, a avut la bază dorința de a schimba situația în bine și de a reda orașul câmpănarilor.

Ne-am săturat de proasta administrare a orașului şi sistemul dictatorial pe care l-a impus actualul primar. De 16 ani asistăm la o adevărată bătaie de joc la adresa tuturor câmpănarilor! De 16 ani s-a abuzat de bunul simţ al cetăţenilor care mandat de mandat i-au acordat încrederea şi au crezut că în sfârşit va realiza ce a promis în campaniile electorale.

De 16 ani, vedem aceleaşi promisiuni şi aceleaşi nerealizări. Aceleași proiecte începute care nu se mai finalizează.

În urma numeroaselor discuții cu cetăţenii oraşului, dar şi cu ceilalţi colegi câmpănari din echipa PRO România, am ajuns la concluzia că nu ne mai putem asuma riscul de a mai fi conduşi încă 4 ani de actualul primar! Astfel, împreună am decis să lăsăm orgoliile deoparte şi să facem parteneriat pentru binele orașului CÂMPENI.

Dat fiind contextul în care ne aflăm, cu alegeri care se țin dintr-un singur tur, drumul spre un „Ceaușescu reales la al 16-lea congres” trebuie evitat.

La noi, la Câmpeni, au trecut 16 ani care cred că sunt suficienți ca un om să dovedească ce poate. Orașul nostru nu mai poate rămâne rupt de administrația județeană și guvernamentală. Nu mai putem pierde timp și oportunități de dezvoltare a orașului. Tinerii și familiile din Câmpeni au nevoie de un viitor aici, acasă.

După o lungă analiză, am decis să îmi retrag candidatura şi să-l sprijin necondiționat pe domnul profesor Cristian Pașca pentru funcţia de primar al oraşului Câmpeni.
Le mulţumesc tuturor susținătorilor mei pentru că înțeleg situația și vor da votul lor d-lui Cristian Pașca. Totodată îi asigur că echipa de consilieri locali PRO România nu îi va dezamăgi, iar după alegeri, avându-l ca primar pe d-nul Cristian Pașca, oraşul Câmpeni și satele aparținătoare se vor dezvolta rapid economic și social.

Nu mi-a fost ușor să iau această decizie, dar uneori în viață trebuie să renunțăm la orgoliu pentru a face ce trebuie.
Cred în viitorul orașului Câmpeni și în sprijinul dumneavoastră.
Votaţi PRIMAR CRISTIAN PAȘCA! Votați consilieri echipa PRO România!
Aveți încredere în mine și n-o să vă dezamăgesc.
Dragomir MORCAN
Președinte PRO România -Câmpeni
Câmpeni, 7.09.2020”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea