Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Surpriză pentru „facebucişti”. Ce filmuleţe inedite pot vedea cei peste 80.000 de utilizatori din judeţul Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Facebook a lansat, cu ocazia celor 10 ani de existenta, o aplicaţie care permite utilizatorilor să afle care au fost cele mai importante evenimente pe care le-au împărtăşit prietenilor de când şi-au deschis cont.

Facebook „A Look Back” (o retrospectiva) realizează un filmuleţ de 62 de secunde prin intermediul căruia poţi afla care au fost cele mai comentate si apreciate postări şi fotografii, care au fost primele fotografii si ce fotografii au redistribuit prietenii tăi.

Reţeaua de socializare câştigă din ce în ce mai multă notorietate şi în judeţul Alba, unde peste 80.000 de internauţi au cont pe site-ul de socializare. Potrivit alba.facebrands.ro din judeţ, municipiul Alba Iulia are cei mai mulţi utilizatori, peste 40.000, fiind urmat de Sebeş care are 8.800 şi Aiud cu 7.400. Pagina de Facebook a ziaruluiunirea.ro este pe locul 3 în topul celor mai like-uite pagini din judeţ, având peste 38.300 de fani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de combustibil, premiu pentru publicul votant

Ziarul Unirea

Publicat

în

Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de combustibil, premiu pentru publicul votant În perioada 2-4 august 2024 în Cetatea Alba Carolina va fi sărbătoare. Toate drumurile titanilor șoselelor din țară și din străinătate, pasionați de camioane modificate, vor conduce către capitala de suflet a României, la Alba Iulia, acolo unde se va scrie istorie cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea