Rămâi conectat

Sport

Surpriză imensă în Liga 1! *Şi DigiSport va transmite meciurile din Liga 1 din retur

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În retur, meciurile din Liga 1 vor putea fi vizionate şi pe canalele DigiSport, alături de Look TV.

În urmă cu foarte puţin timp s-au terminat negocierile dintre oficialii Ligii Profesionioste de Fotbal şi reprezentanţii Intel Sky Broadcast, cei care deţin drepturile TV pentru cinci ani în România. Negocierile au durat mai mult timp între Arpad Paszkany şi directorul RCS, Zoltan Teszari. Discuţiile s-au finalizat cu bine pentru cei de la DigiSport, care au ajuns la un acord să transmită toate meciurile din Liga 1, dar şi din Cupa Ligii. Conform gsp.ro, discuţiile finale dintre părţi au început în această săptămînă, iar ieri seară LPF şi RCS au bătut palma. Conform primelor informaţii din piaţă, DigiSport a plătit aproximativ 12 milioane de euro pentru transmiterea partidelor din Liga 1.
Momentan nu se cunosc toate detaliile contractului, dar informaţiile de pe piaţă spun că şi Look TV va continua să transmită toate meciurile din Liga 1, iar cei de la DolceSport vor difuza doar partidele care erau transmise în acelaşi timp de Look Plus.

Odată cu preluarea drepturilor TV şi de DigiSport, aceştia se vor ocupa singuri de producţia meciurilor din Liga 1, şi nu firma contractată de cei de la Look TV!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea