Rămâi conectat

Actualitate

SURPRIZA Cinematografului 3D din Alba Iulia pentru microbiști. BEREA e pusă la RECE

Dragoş Suciu

Publicat

în

cinema01Cele mai tari dispute din cea mai importantă competiție fotbalistică de pe planetă vor putea fi vizionate în perioada 12 iunie – 13 iulie, în foaierul cinematografului 3D din Alba Mall, au anunțat reprezentanții Colours Cinema pe pagina de Facebook.

În această perioadă, meciurile de fotbal stârnesc mai mult interes decât proiecțiile de film, pentru că vorbim despre meciurile Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia 2014.

Iar pentru microbiști, un duel între Lionel Messi și Cristiano Ronaldo sau între Andreea Pirlo și  Andre Suares prezintă mai mult interes decât una între Van Damme și Arnold.

Bere rece, popcorn, nachos și echipa favorită vă așteaptă la Alba Mall.

Notă: Meciurile vor fi difuzate doar în foaier


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce este furtuna electrică și când ajunge în România. „Cupola de foc” va trece și îi iau locul vijeliile, ploile abundente cu tunete şi fulgere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce este furtuna electrică și când ajunge în România. „Cupola de foc” va trece și îi iau locul vijeliile, ploile abundente cu tunete şi fulgere Vremea caniculară îi face pe români să se întrebe când vin ploile. Conform specialiştilor vom avea parte de un nou fenomen special – furtuna electrică. Aceasta va ajunge în România […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea