Rămâi conectat

Ştirea zilei

Suma URIAȘĂ pe care o va încasa trupa CARGO pentru un concert la Alba Iulia, de Ziua Națională a României

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cargo, celebra trupă rock înființată la Timișoara acum 34 de ani, va primi puțin peste 40.000 de lei plus TVA (10.000 de euro) pentru un concert de 60 de minute organizat de Centrul de Cultură Augustin Bena din Alba Iulia pe 30 noiembrie 2019, în Piața Cetății.

Ca în fiecare an, manifestările dedicate sărbătoririi Zilei Naționale a României debutează în săptămâna premergătoare ”Festivalului de România”. Programul de vineri, 30 noiembrie 2019, cuprinde printre altele și un moment intitulat Vocile rock, un concert susținut de trupele Holograf, Cargo și Vița de vie.

Suma pe care a obţinut-o trupa Cargo, care va cânta timp de o oră în Piața Cetății este de 48.851 de lei (10.288 de euro), cu TVA inclus.

Citește și: Program 1 Decembrie 2019 Alba Iulia

Asta înseamnă 143 de euro pe minut de concert. Contractul prevede că autoritatea contractantă va asigura cazarea artistului, constând în: 2 camere duble twin și 4 camere single. De asemenea, organizatorul trebuie să asigure necesarul tehnic, conform rider tehnic artist.

Înființată la Timișoara în 1985, Cargo a revoluționat rock-ul românesc încă de la primul album – „Povestiri din gară”. Succesul l-a cunoscut cu albumul din 1995, „Destin”, iar gloria absolută în 1998, de Sânziene când a lansat „Ziua Vrăjitoarelor”. La începuturile anilor 2000 se lansează „Bagă-ți mințile în cap”, iar în 2007 a lansat un album „Best Of” intitulat „XXII” ce conține 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei „Nu mă lăsa să-mi fie dor” și „A 5-a dimensiune” s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public.

În 2015, Cargo a aniversat 30 de ani printr-un concert grandios organizat de Metalhead în cadrul festivalului Metalhead Meeting 2015 și a fost distinsă cu numeroase premii, diplome și titluri oferite de diferite municipalități din țară, decorată inclusiv de către Instituția Prezidențială cu Ordinul Cultural în Grad de Cavaler, Cetățeni de Onoare ai Municipiului Timișoara etc. În ianuarie 2016 a lansat un vinyl, primul vinyl live al trupei.

Cargo înseamnă Adi Bărar – chitară, Adrian Igrișan – voce, Tavi Pilan – tobe, Ionuț Cârjă – clape și Alin Achim – bass.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea