Rămâi conectat

Ştirea zilei

Suma incredibilă pe care o câștigă Mircea Hava: Câți bani ia europarlamentarul din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Suma incredibilă pe care o câștigă Mircea Hava: Câți bani ia europarlamentarul din Alba

Europarlamentarul Mircea Hava se poate bucura de niște câștiguri lunare extrem de satisfăcătoare, având în vedere nivelul de trai din țara noastră, câștigând lunar peste 12.000 de euro, din veniturile de europarlamentar și pensie.

Una dintre sursele majore de venit ale lui Mircea Hava provine din indemnizația de europarlamentar. Această indemnizație este stabilită în funcție de statutul și experiența fiecărui parlamentar european și poate varia semnificativ.

Potrivit declarației de avere, în anul 2022, indemnizația lunară pentru europarlamentarul român era de aproximativ 7.080 de euro, adică 84.940 de euro pe an.

Pe lângă indemnizația de europarlamentar, Mircea Hava primește și o alocație bugetară în valoare de aproape 4.300 de euro pe lună, mai exact de 51.488 de euro într-un an. Această alocație este destinată acoperirii cheltuielilor legate de activitatea sa în Parlamentul European.

Totodată, acesta încasează o pensie anuală în valoare de 57.336 de lei, adică „doar” puțin sub 1000 de euro, lună de lună.

Speră să obțină un nou mandat, deși șansele sunt mici, deoarece presa națională susține că nume precum Mircea Hava, Gheorghe Falcă, Vasile Blaga și Marian Jean Marinescu este foarte posibil să nu mai candideze pentru un nou mandat și să devină activi în teritoriu în organizarea campaniei la locale și parlamentare.

Să tot fii europarlamentar!


 Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

Reabilitarea energetică a Primăriei Cergău Mare: Licitația de aproape 500.000 de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reabilitarea energetică a Primăriei Cergău Mare: Licitația de aproape 500.000 de lei, lansată în SEAP

Primăria comunei Cergău a lansat recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru lucrări în cadrul proiectului „Reabilitarea termică și eficientizare energetică clădire administrativă Cergău Mare, județul Alba”. Valoarea totală estimată a contractului este de 472.203,98 de lei.

Obiectivul general al proiectului este: Asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a localităților din România prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, precum și reducerea disparităților teritoriale la nivel regional, intraregional și intra-județean.

Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale.

Obiectivul este renovarea energetică moderată a clădirilor publice, contribuind astfel la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local. Investiția finanțează renovarea moderată a clădirilor publice eligibile.

Renovarea va conduce la o reducere cu 30% a necesarului de energie primară, demonstrată prin studiul de audit energetic elaborat în faza de proiectare și certificatul de performanță energetică realizat la finalizarea investiției.

Obiectivul specific al proiectului: Obiectivul este renovarea energetică moderată a clădirii administrative din Cergau, contribuind astfel la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local.

Lucrarile constau în principal în:

– Lucrari de izolare termica a fatadei
– Instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electirce si/sau termice pentru consumul propriu, utilizarea resurselor regenerabile de energie
– Lucrari de instalare/reabilitare/modernizare a sistemelor de climatizare si/sau ventilatie mecanica
– Alte lucrari care conduc la eficientizarea energetica a cladirii

Atribuirea contractului de lucrări având ca obiect “Achizitie lucrari pentru realizarea obiectivului de investitie “REABILITAREA TERMICA SI EFICIENTIZARE ENERGETICA CLADIRE ADMINISTRATIVA CERGAU MARE, JUD ALBA ” proiect finantat prin Planul national de redresare și reziliență în cadrul apelurilor de proiecte PNRR/2022/C10, componenta 10 — Fondul local.


 Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Articole Similare