Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Suma incredibilă pe care o câștigă Mircea Hava: Câți bani ia europarlamentarul din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Suma incredibilă pe care o câștigă Mircea Hava: Câți bani ia europarlamentarul din Alba

Europarlamentarul Mircea Hava se poate bucura de niște câștiguri lunare extrem de satisfăcătoare, având în vedere nivelul de trai din țara noastră, câștigând lunar peste 12.000 de euro, din veniturile de europarlamentar și pensie.

Una dintre sursele majore de venit ale lui Mircea Hava provine din indemnizația de europarlamentar. Această indemnizație este stabilită în funcție de statutul și experiența fiecărui parlamentar european și poate varia semnificativ.

Potrivit declarației de avere, în anul 2022, indemnizația lunară pentru europarlamentarul român era de aproximativ 7.080 de euro, adică 84.940 de euro pe an.

Pe lângă indemnizația de europarlamentar, Mircea Hava primește și o alocație bugetară în valoare de aproape 4.300 de euro pe lună, mai exact de 51.488 de euro într-un an. Această alocație este destinată acoperirii cheltuielilor legate de activitatea sa în Parlamentul European.

Totodată, acesta încasează o pensie anuală în valoare de 57.336 de lei, adică „doar” puțin sub 1000 de euro, lună de lună.

Speră să obțină un nou mandat, deși șansele sunt mici, deoarece presa națională susține că nume precum Mircea Hava, Gheorghe Falcă, Vasile Blaga și Marian Jean Marinescu este foarte posibil să nu mai candideze pentru un nou mandat și să devină activi în teritoriu în organizarea campaniei la locale și parlamentare.

Să tot fii europarlamentar!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea