Rămâi conectat

Actualitate

ȘUGAG: Tineri identificați de polițiști după ce au furat 150 l de motorină

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Sebeş, au reuşit identificarea suspecţilor de furtul unei cantităţi de motorină din rezervorul unui camion parcat.

În data de 25 ianuarie, la orele ora 3.10, aceştia au fost sesizaţi telefonic de către un cetăţean din localitatea Mărtinie, comuna Şugag, despre faptul că a observat un autoturism suspect iar mai mulţi indivizi sustrag motorină din rezervorul unui camion parcat în zona numită Valea Martiniei.

Poliţiştii au identificat autoturismul în trafic, pe raza localităţii Şugag iar după o urmărire acesta a fost oprit în localitatea Căpâlna. Cei 3 ocupanţi ai mașinii sunt M.D.C., de 21 de ani din comuna Jina, judeţul Sibiu, G. F., de 30 de ani, din comuna Gîrbova, judeţul Alba şi U.I., de 19 ani, din comuna Şugag, judeţul Alba. Din primele cercetări a rezultat că cei 3 tineri, împreună cu B.I., de 19 ani, din comuna Şugag, au sustras 150 de litri de motorină din rezervorul autocamionului, 40 de litri i-au pus în rezervorul autoturismului cu care se deplasau iar restul, au încărcat-o în canistre pe care le-au abandonat lângă camion.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor 4 suspecţi, pe numele acestora fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, poliţiştii luând măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de G.F şi U.I. În cursul zilei de 26 ianuarie aceştia vor fi prezentaţi  Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea