ȘUGAG: Tineri identificați de polițiști după ce au furat 150 l de motorină

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Sebeş, au reuşit identificarea suspecţilor de furtul unei cantităţi de motorină din rezervorul unui camion parcat.

În data de 25 ianuarie, la orele ora 3.10, aceştia au fost sesizaţi telefonic de către un cetăţean din localitatea Mărtinie, comuna Şugag, despre faptul că a observat un autoturism suspect iar mai mulţi indivizi sustrag motorină din rezervorul unui camion parcat în zona numită Valea Martiniei.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Poliţiştii au identificat autoturismul în trafic, pe raza localităţii Şugag iar după o urmărire acesta a fost oprit în localitatea Căpâlna. Cei 3 ocupanţi ai mașinii sunt M.D.C., de 21 de ani din comuna Jina, judeţul Sibiu, G. F., de 30 de ani, din comuna Gîrbova, judeţul Alba şi U.I., de 19 ani, din comuna Şugag, judeţul Alba. Din primele cercetări a rezultat că cei 3 tineri, împreună cu B.I., de 19 ani, din comuna Şugag, au sustras 150 de litri de motorină din rezervorul autocamionului, 40 de litri i-au pus în rezervorul autoturismului cu care se deplasau iar restul, au încărcat-o în canistre pe care le-au abandonat lângă camion.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor 4 suspecţi, pe numele acestora fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, poliţiştii luând măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de G.F şi U.I. În cursul zilei de 26 ianuarie aceştia vor fi prezentaţi  Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro