Sufocați de căldură, ne gândim la primii fulgi de nea. Când apare zăpada, conform informațiilor venite de la Administrația Națională de Meteorologie

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Toamna debutează cu zile relativ calde, temperaturile încadrându-se în limitele normale pentru această perioadă din an. Conform informațiilor oferite de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), ne vom putea aștepta la primii fulgi de nea în a doua decadă a lunii noiembrie.

Luna septembrie aduce chiar valori ușor mai ridicate decât media înregistrată de-a lungul timpului, mai ales în partea de sud a țării. În celelalte regiuni, valorile termice vor fi normale pentru această perioadă.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În ceea ce ce privește precipitațiile, acestea se vor încadra, la rândul lor, în limite normale. Sfârșitul lunii septembrie aduce valori maxime și minime care se vor încadra între 19 și 6 grade C, dar și averse de ploaie.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Și luna octombrie va fi o lună caldă, ne anunță meteorologii, temperaturile încadrându-se între 23 de grade și 3 grade Celsius. Precipitațiile vor fi slabe, însă – după jumătatea lui octombrie – vremea se va răci accentuat.

Luna noiembrie va înregistra temperaturi cuprinse între 13 și 3 grade C. Cerul va fi predominant noros pe tot parcursul lunii, iar începând cu mijlocul lunii noiembrie vom înregistra chiar și minime de 0 grade C.

Precipitațiile vor fi bogate și ne putem aștepta, având în vedere temperaturile scăzute, la prima ninsoare din anul 2019, potrivit ANM.

sursa: evz.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei