Rămâi conectat

Ştirea zilei

Studenții din Alba Iulia ar putea beneficia integral de cazare. Daniel Breaz: În toamnă, studenții vor putea beneficia de cazare într-un cămin ultramodern

Ziarul Unirea

Publicat

în

Locurile de cazare pentru studenții Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia ar putea să nu mai fie o problema. Lucrările pentru cel de-al cincilea cămin studențesc sunt în grafic, având șanse reale ca din toamnă să asigure o capacitate de 100% a elevilor care depun cerere pentru cazare, a explicat Daniel Breaz, rectorul Universității „1 Decembrie 1918”, la Radio Unirea FM.

„Săptămâna trecută am fost într-o vizită de lucru să văd în ce stadiu este cel de-al cincilea cămin al universității noastre.

Lucrurile merg bine, sunt ferm convins că stundenții, în toamnă, vor putea beneficia de cazare într-un cămin ultramodern, cu două locuri în cameră, fiecare cameră dotată cu tehnică, televizoare, frigidere, internet wireless, aer condiționat, baie proprie. Va fi un cămin care va avea vel puțin trei stele, din acest punct de vedere, cu toate dotările necesare.

Odată cu finalizarea lucrărilor și la acest cămin, care va avea 262 de paturi, eu spun cu maximă convingere că stundenții vor beneficia de cazare 100%, cei care vor depunde cerere în acest sens. Dacă până acum asiguram la 85% dintre studenții care doreau și depuneau o cerere pentru un loc în cămin, vom asigura acest aspect.

Ceea ce am făcut la Alba Iulia a fost să dezvoltăm și din acest punct de vedere infrastructura universitară, iar acest cămin vine să închidă, la numărul de stundenți pe care universitatea îl are la momentul de față, această nevoie a cazărilor, extrem de importantă, pentru fiecare tânăr care vine și dorește să urmeze cursurile unei universități”, a declarat rectorul Universității „1 Decembrie 1918”, Daniel Breaz, în cadrul unei emisiuni la Radio Unirea FM.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia continuă investițiile în aparatură medicală de ultimă generație, pentru a asigura servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Recent, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea