Rămâi conectat

Actualitate

STS: După anunțul că nu poate spune rezultatele provizorii ale prezidențialelor, lansează o licitaţie de aproape 5,2 milioane euro pentru lucrări de infrastructură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a lansat o licitaţie de aproape 5,2 milioane euro pentru proiectare şi execuţie de lucrări pentru realizarea infrastructurii de bază, potrivit unui anunţ publicat pe SICAP.

„Achizitia are ca obiect proiectarea si executia lucrarilor pentru realizarea infrastructurii de baza Centru Informatic si Comunicatii in scopul asigurarii serviciilor asigurate de STS beneficiarilor legali”, se arată în descrierea anunţului postat pe SICAP.

Finanţarea sumei de 5,19 milioane de euro destinate lucrărilor se face de la bugetul de stat, nu printr-un proiect sau program finanţat din fonduri ale Uniunii Europene.

Totodată, ofertanţii trebuie să aibă capacitatea de a asigura protecţia informaţiilor clasificate nivel „secret de serviciu”.

„Ofertantul trebuie să aibă capacitatea de a asigura protecţia informaţiilor clasificate nivel „secret de serviciu”, capacitate dovedită prin obţinerea avizului de securitate eliberat de unitatea specializată din cadrul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale”, se mai arată în anunţ.

De asemenea, ofertantul trebuie să facă dovada experienţei generale în activităţi de proiectare şi execuţie lucrări de construcţii similare, respectiv trebuie să fi proiectat şi executat în ultimii cinci ani, calculaţi până la data limită de depunere a ofertei, de „infrastructuri de baza Centru Informatic si Comunicatii” celor care fac obiectul achiziţiei, în valoare cumulată de minim 3.000.000 euro fără TVA.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 noiembrie.

sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea