Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Străzile din comuna Pianu vor fi modernizate! Contractul de finanțare, de aproape 4 milioane de lei, a fost semnat ASTĂZI

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Străzile din comuna Pianu vor fi modernizate! Contractul de finanțare, de aproape 4 milioane de lei, a fost semnat ASTĂZI

În cursul zilei de astăzi, 28 noiembrie, a fost semnat contractul de finanțare, „Modernizare străzi în comuna Pianu, județul Alba”, derulat prin Programul de finanțare, „Anghel Saligny”, în valoare de 3.949.835,13 lei.

Aproape 5.000 de proiecte depuse de comunele și orașele din România prin programul „Anghel Saligny” au fost aprobate.

Anghel Saligny,​ este, în esență, fostul Program Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Poate cea mai importantă diferență dintre cele două este suma medie pe care comunele și orașele o vor încasa pentru proiectele aprobate.

Aceasta a crescut semnificativ, ajungând la 9 milioane de lei pentru comune, 7 milioane de lei în municipii, 9-10 milioane de lei pentru orașe, iar în cazul consiliilor județene la peste 30 de milioane de lei.

Comparativ, primarii din comune și orașe care au primit bani prin PNDL au gestionat proiecte cu o valoarea medie de aproximativ 2-3 milioane de lei, iar consiliile județene de 10 milioane de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea