Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ştirea Ta: Trei locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilităţi, ocupate de şoferi sănătoşi, la Alba Mall

Dragoş Suciu

Publicat

în

Cele trei locuri de parcare destinate persoanelor cu dizabilităţi din partea dreaptă a Centrului Comercial Alba Mall au fost ocupate de trei maşini ale căror pasageri nu aveau niciun fel de handicap, ne informează un cititor al ziaruluiunirea.ro, la secţiunea „Ştirea Ta”.

După cum se poate vedea şi în imagini, vremea era cât se poate de frumoasă şi după cum ştim parcarea din Centrul Comercial Alba Mall este destul de mare, astfel încât GREU poate fi ocupată în totalitate. Cu toate acestea trei şoferi au refuzat o plimbare de 10 – 15 metri până în incinta centrului comercial, în ciuda celebrei zicale „Dacă îmi iei locul, ia-mi şi handicapul”

„Niciunul, din ce-am văzut, nu avea vreun semn distinctiv pe maşină, cum c-ar avea o problema. Mai mult, pe proprietarul unei maşini l-am văzut chiar când a coborât şi părea de-a dreptul hotărât”, ne-a comunicat cititorul revoltat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO | Începe Campionatului Național de Super Rally, la Alba Iulia: Zeci de mașini puternice, adrenalină și pasiunea pentru motorsport, pe străzile din oraș. PROGRAMUL

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începe Campionatului Național de Super Rally, la Alba Iulia: Zeci de mașini puternice, adrenalină și pasiunea pentru motorsport, pe străzile din oraș. PROGRAMUL Alba Iulia găzduiește sâmbătă, 15 iunie, prima etapă a Campionatului Național de Super Rally, un eveniment auto spectaculos desfășurat pe un circuit stradal unic. Promotorul competiției, celebrul pilot Mihai Leu, aduce din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea