Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Strigăt de disperare a unei mămici din Sebeș: „Câți bebeluși trebuie să mai moară ca să se poată face ceva?”

Culda Ionică

Publicat

în

Strigăt de disperare a unei mămici din Sebeș: „Câți bebeluși trebuie să mai moară ca să se poată face ceva?”

Părinții unui nou-născut din Sebeș sunt indignați și supărați în același timp deoarece copilul lor a murit la câteva zile după naștere. După ce la mijlocul lunii septembrie un bebeluș și-a pierdut viața în mod tragic la Spitalul Municipal Sebeș, o altă mămică spune că și-a pierdut copilașul după ce ar fi născut la spitalul din Sebeș.

Părinții au declarat pentru ziarulunirea.ro că tragedia s-ar fi petrecut în luna februarie a anului 2022.

După spusele femeii, aceasta a născut prin cezariană și nou-născutul a primit nota 10 la naștere. Tot ea a ținut să precizeze că apoi medicii au anunțat-o că a bebelușul are ceva probleme respiratori și că îl vor trimite la Spitalul Județean Alba, pentru că în Sebeș nu ar fi avut cine să-l supravegheze.

Potrivit aceleași mămici, copilul a fost transferat de la Sebeș cu pneumonie care s-a tot agravat deoarece nu ar fi primit tratament.

Mama băiatului a declarat pentru ziarulunirea.ro că starea de sănătate a copilului s-a agravat și a fost transferat la Oradea în stare critică gradul 2.

,,Mi-au spus ca are saturația scăzută și ca trebuie supravegheat. Mi l-au adus 10 secunde seara, la 7 sau 8 parcă și a plecat că nu respira bine copilul. Mi-au zis ca îl vor trimite la Alba pentru că la Sebeș nu are cine să îl supravegheze și m-au întrebat dacă sunt de acord. A plecat de la Sebeș cu pneumonie care s-a tot agravat și nu a primit tratamentul. De la Sebeș după a 3-a zi de cezariana am ieșit din spital m-am dus la Oradea la el vineri seara, iar duminică noaptea a murit” a mai declarat aceasta.

Părinții copilului nu au depus plângere penală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA Un camion a derapat și a rămas blocat spre Roșia Montană. Șoferul ar fi greșit drumul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un camion a derapat și a rămas blocat spre Roșia Montană. Șoferul ar fi greșit drumul Un accident rutier a avut loc marți dimineața, în Apuseni. Un camion a derapat și a rămas blocat spre Roșia Montană. Citește și: Aventură încheiată cu dosar penal, în Apuseni: Doi minori au scăpat ca prin urechile acului, după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea