Rămâi conectat

Ştirea Ta

ȘTIREA TA| Prezența poliției, tot mai necesară pe transportul comun în Alba Iulia: „Apar tot mai mulți care fie nu poartă masca, fie o poartă pe gât. Dacă le atragi atenția în cel mai bun caz te ignoră”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Chiar dacă pandemia actuală se dovedeste a fi potențial mortală pentru anumite categorii de persoane, cetățenii albaiulieni preferă să ignore acest risc, expunându-se la riscul contactării virusului sau amenzilor usturătoare ale poliției.

Prezența poliției devine tot mai necesară pe  transportul în comun din Alba Iulia, datorită faptului că cetățenii, nemulțumiți sau ignoranți față de purtarea măștii, refuză să o poarte pe autobuzele locale STP din cadrul orașului, potrivit postării pe rețeaua de socializare Facebook a unui cetățean.

La acest capitol nici controlorii sau poliția locală nu stau mai bine, deoarece, potrivit postării, polițiștii nu au mai fost văzuți în autobuze de trei luni, iar controlorii nu au destulă autoritate, sau ignoră nerespectarea regulilor de către cetățeni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e” Un şofer a reuşit să rupă un copăcel abia plantat, după ce a parcat cu spatele o dubă, pe o stradă din Alba Iulia. Citește și: FOTO ȘTIREA TA: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea