ȘTIREA TA: Petrecerile prelungite la Căminul Cultural din Oarda deranjează, din nou, liniștea localnicilor

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

O situație deranjantă pentru localnicii din cartierul albaiulian Oarda de Jos revine din nou în atenție. Este vorba despre petrecerile prelungite până spre dimineață, de la căminul cultural care este administrat de primărie. Oamenii se plâng că evenimentele autorizate să se desfășoare în această clădire nu respectă legea și nu se încheie la ora 23.00.

oarda”Este în ceas târziu de nopte, aproape de zorii zilei de duminică, când după încă o noapte albă, pricinuită de ignoranța și aroganța primăriei, am hotărât să scriu aceste rânduri. Spun aceasta deoarece Căminul Cultural din Oarda de Jos aparține primăriei și nu este pentru prima dată când autorizează desfășurarea de evenimente cu îcălcarea legii, adică petreceri dupa ora 23.00 cu muzica la maxim. Mai mult, este frustrant faptul că cei care trebuie să apere liniștea și ordinea publică nu cunosc acest lucru, sau li se cere să nu-l cunoască. Va mai trece mult timp până când această instituție publică să-și respecte cetățenii. Asociez acest gest cu acela prin care primăria flutură o legitimație deasupra capului, zicând: Băi, voi stiți cine sunt eu? Fac ce vreau, eu fac legea! Revoltator!”, ne-a scris un cititor.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Reamintim că o sesizare similară s-a mai făcut în luna aprilie iar reprezentantul administrației locale le-a recomandat cetățenilor ca, în astfel de cazuri să apeleze la poliție care să-i amendeze pe cei care au deranjat liniștea publică după ora 23.00, ”pentru că legea este suverană”:

PMP - Alegeri parlamentare 2020

”Nu se poate să faci gălăgie după 23.00. Noi oprim evenimentele la acea oră”, a afirmat la data respectivă reprezentantul municipalității.

____________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne pe adresa stiri@ziarulunirea.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

cocosel 7 august 2016 at 13:08

Ordenii se distreaza ca a iesit Hava primar.

Obs. 7 august 2016 at 14:59

Asta ai inteles din articolul de mai sus măi „cocosel”?

Adi 7 august 2016 at 15:25

Așa va trebuie. Felicitări pt vot!

mike 7 august 2016 at 21:00

Daca petrecaretii ar fi venit de la munca cimpului, curatatul santurilor,de la coasa, sau culesul roadelor, obositi –sigur ar fi parasit joaca cu mult inaintea orei -20- dar …..saracutii nu cunosc acest -SPORT- o fac parintii pentru ei –iata cum -ne respectul fata de parinti si societate a crescut ca voinicul din poveste –Solutia ??? Nu mai dati -blidul plin – voinicilor –lasati sa-si gaseasca ei singuri papica– atunci cheful de joaca prelungita sigur va disparea.

Vali 8 august 2016 at 7:58

Acelasi lucru se intâmplă si la motelul DACIA din SEBES, in fiecare zi de vineri, sâmbătă si duminecă, incepând cu ora 22 si până noaptea pe la orele 1 chiar 2.

omu 8 august 2016 at 8:50

Si pe altii ii deranjeaza, dar n-au curaj sau onoare sa reclame sau sa-l sustina pe petent. La fel se inyampla si la restaurentul hotelului Cetate. La Oarde, sub ptretextul ca primaria doar inchiriaza sala si ii atentioneaza pe cheflii s-a spalat pe maini. Pai trece in contract ca daca nu respecta linistea il evacuezi chiar daca a plait. La fel si la hotel Cetate cei de acolo motiveaza ca au inchiriat sala si n-au ce face. Fals. Ca proprietar ai obligatii.

Nelucu 8 august 2016 at 10:07

” Pistol ” ati vrut ? Mitrliera aveti !!!

Nelucu 8 august 2016 at 10:10

Pardon, mitraliera PDL-ista !

Comentariile sunt oprite