Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

ȘTIREA TA: Parcarea din zona Pasaj – Cetate, din Alba Iulia, ”în vizorul” cititorilor ziarului Unirea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vreau să vă aduc în atenție un aspect legat de modul în care se parchează în zona Pasaj din Cetate și de felul în care Politia Locala își „face treaba”. Nu este zi să nu fie parcate mașini în zona de acces de lângă pasaj”, ne scrie F.P., din Alba Iulia, la secțiunea ”ȘTIREA  TA” din ziarulunirea.ro

Cititorul nostru spune că Poliția Locală trece ”lejer” prin zonă dar fără să își exercite atribuțiile de serviciu și reamintește că Legea 155/2010 publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 483 din 14 iulie 2010 spune la Art. 7: ”În domeniul circulației pe drumurile publice, poliția locală are următoarele atribuții: h) constată contravenții și aplică sancțiuni pentru încălcarea normelor legale privind oprirea, staționarea, parcarea autovehiculelor și accesul interzis, având dreptul de a dispune măsuri de ridicare a autovehiculelor staționate neregulamentar”.

Supărat pentru modul în care forțele de ordine locale își fac datoria, albaiulianul concluzionează: ”Mi-e silă de acești politiști locali care fac risipă de combustibil și se plimbă în oraș fără să își îndeplineasă cele mai simple atribuții de serviciu și ce e trist, că sunt plătiți din banii noștri, din banii de impozite și taxe. Recunosc, sunt plătiți slab, dar asta nu e o scuză. Ne-am săturat să vedem mașini scumpe ale șmecherilor parcate aproape pe trecerea de pietoni de lângă pasaj. Trebuie cineva să se sesizeze”.

____________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, completează formularul de la pagina ”ȘTIREA TA” iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

27 Martie: Ziua mondială a teatrului

Bogdan Ilea

Publicat

în

27 Martie: Ziua mondială a teatrului La 27 martie, artiştii şi publicul din toată lumea celebrează ziua mondială a teatrului. Aniversată în fiecare an , a fost instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), iar din 1962, a devenit un eveniment anual, organizat de centrele ITI şi comunitatea internaţională de teatru. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea