Rămâi conectat

Actualitate

ȘTIREA TA| Gunoiul este ridicat la casele din Alba Iulia pe sistemul alba – neagra: „Asta are, asta n-are, asta e necâștigătoare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ȘTIREA TA| Gunoiul este ridicat la casele din Alba Iulia pe sistemul alba – neagra: „Asta are, asta n-are, asta e necâștigătoare”

„Curge valul” de plângeri din partea cetățenilor nemulțumiți de modul în care noul operator responsabil pentru colectarea și ridicare gunoiului din municipiul Alba Iulia prestează serviciul pe care și l-a asumat.

Mai mulți cetățeni din municipiu, ce locuiesc la casă, se plâng că au rămas cu „buza friptă” la poartă și gunoiul neridicat, chiar dacă au semnat un contract cu asocierea RER Vest – RETIM, unii dintre aceștia au primit pubele, iar alții nu.

Citește și: Noii gunoieri din ALBA IULIA „merg”, încă, la relanti: Mai multe CABINETE MEDICALE afectate de stângăcia RER Vest – RETIM

Situația este cu atât mai absurdă cu cât pe o stradă din Alba Iulia, după cum relatează un cititor al ziarului, vecinului ce are contract i-a fost ridicat gunoiul, iar lui ce de asemeni are contract nu, chiar dacă aceștia locuiesc poartă în poartă.

Modul de „organizare” pare desprins dintr-un joc de alba – neagra, unde casa ( operatorul ) câștigă, iar cel ce și-a pariat încrederea în noul prestator de servicii ( cetățeanul ) pierde  și rămâne doar cu banii luați, iar în cazul de față și cu gunoiul la poartă.

Un mod de „acțiune” în prestarea serviciilor stipulate de un contract pe sistemul: „asta are, asta n-are, asta e necâștigătoare”.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis miercuri 8 mai 2024, o avertizare cod galben de inundații în Alba, valabilă până joi dimineața, la ora 8:00. Sunt prognozate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea