Rămâi conectat

Ştirea Ta

ȘTIREA TA| Cazare cu doar 1 leu la un hotel din Alba Iulia: Cum a ajuns proprietara să ia o astfel de decizie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cazare cu doar 1 leu la un hotel din Alba Iulia: Cum a ajuns proprietara să ia o astfel de decizie

Situația actuală determinată de pandemie i-a determinat pe unii comercianți fie să-și restrângă, fie să își închidă activitatea.

Proprietara unui restaurant din Alba Iulia care a susținut, în mai multe mesaje postate pe pagina sa de facebook, că poliția municipiului Alba Iulia nu este înțelegătoare și nu susține activitățile desfășurate de HoReCa, a anunțat tot pe rețeaua de socializare că urmează să închidă localul.

CITEȘTE ȘI: Proprietara unui restaurant din Alba Iulia susține că este „vânată” de polițiști: „Controale zilnice, 5 amenzi în 8 zile”

Anunțul închiderii a fost însă unul inedit, proprietara spunând că din 15 martie până la Paște, cazarea la hotel va costa doar 1 leu de persoană, în limita locurilor disponibile.

„Dragii mei prieteni și clienti cu mare regret vă anunț că începand cu 15 martie, exact la un an de când am închis și anul trecut, după 12 controale și 7 amenzi, am hotărât să închid, să trimit 15 oameni în șomaj tehnic, să abandonez lupta cu poliția, dar nu vreau sa mă predau.

De aceea, vreau să vă anunț că începând din 15 martie și până la Sfintele Paști în COMPLEX vom servi în continuare DOAR CLIENȚII CAZAȚI, IAR CAZAREA VA COSTA 1 LEU DE PERSOANĂ (în limita camerelor disponibile)”, a scris aceasta pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea