Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

ȘTIREA TA| Apă tulbure la robinet, în orașul Zlatna. Mai multe gospodării nu au putut folosi apa potabilă

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ȘTIREA TA| Apă tulbure la robinet, în orașul Zlatna. Mai multe gospodării nu au putut folosi apa potabilă

Un cetățean a semnalat pe adresa redacției faptul că în orașul Zlatna, pe strada Doinei, apa potabilă dă semne de turbiditate ridicată, având un gust și un miros ieșite din comun.

Pentru ziarulunirea.ro, reprezentanții APA CTTA Alba au declarat: ”Au existat lucrări de mentenanță la conducta de alimentare cu apa potabila a orașului Zlatna. În urma lucrărilor parametrul turbiditate a fost afectat, ducând incidentul cu pricina. Din nefericire, deranjamentul nu a fost semnalat prin dispecerat. În momentul de față există o echipă în teren care se ocupă cu rezolvarea problemei. ”

Reprezentanții APA CTTA au anunțat în cursul zilei de ieri lucrările de mentenanță într-o postare pe pagina oficială de pe un site de socializare: ” În vederea executării unor lucrări de mentenanță la conducta de alimentare cu apă potabila a orașului Zlatna, SC APA CTTA SA ALBA va întrerupe furnizarea apei potabile în data de 09.03.2023 pe următoarele străzi: Mihai Eminescu, Ion Creanga, Valea Morilor.

La reluarea furnizării pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai în scop menajer.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților în Alba Iulia. O mașină cu numere de Sibiu s-a aruncat într-o mașină staționată cu avariile pornite

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților în Alba Iulia. O mașină cu numere de Sibiu s-a aruncat într-o mașină staționată cu avariile pornite Un accident s-a petrecut în miercuri, 1 mai, în jurul orei 12:00, pe Calea Moților. O mașină marca Suzuki cu numere de Sibiu s-a aruncat direct într-o mașină staționată cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea