Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Știința Bacău – Volei Alba Blaj 0-3, în Divizia A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj, campioana României, a învins în deplasare, pe Știința Bacău, scor 3-0 (25-12, 25-15, 25-13), într-un meci contând pentru etapa a 17-a a Diviziei A1.

O partidă facilă împotriva penultimei clasate, ce s-a bazat și pe Ștefania Cheluță – 5 puncte sau Ana-Maria Berdilă – 6 (în lot, Adina Stanciu), pentru deținătoarea titlului, care a apelat la o formulă fără ‘piesele grele”, ce-și continuă parcursul de regularitate în întrecerea internă cu al 5-lea succes la rând fără set pierdut. Georgiana Faleș a revenit la Bacău, în postura de oponentă contra formației unde a evoluat aproape două decenii. În cele 59 de minute de joc s-au remarcat Dajana Bošković –  15 puncte și Andrea Kossanyiová – 14 (oaspetele nu au făcut înlocuiri).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Miercuri, echipa din Alba are rundă liberă, iar următoarea dispută este derby-ul extern cu Dinamo (duminică, 19 februarie, ora 15.00, pe TVR 3), formație în fața căreia s-a înregistrat singurul insucces al sezonului, 0-3 la „masa verde”, pentru că nu s-a respectat regulamentul în privința jucătoarelor autohtone (pe teren, 3-1 în Sala „Timotei Cipariu”, în decembrie).

Blajul rămâne lider în Divizia A1, cu 44 de puncte și 8  victorii consecutive (un singur set cedat, în decembrie, la Rapid). În 22 februarie, la Tg. Mureș, este manșa tur din sferturile Cupei CEV, cu formația poloneză Budowlani Łódź.

Volei Alba Blaj: Slađana Mirković – 5 puncte, Dajana Bošković – 15 , Jovana Cirković – 12, Georgiana Faleș – 6, Andrea Kossanyiová – 14, Kaitlyn Hord – 6; Andreea Ispas (l); a mai intrat Andra Cojocaru (libero); Gergana Dimitrova, Iarina Axinte, Bojana Milenković, Raisa Ioan, Victoriia Russu, Jovana Kocić . Antrenor Stevan Ljubičić.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea