Ziarul Unirea

Ştefania Alba şi Aurelian Ciorbea – Miss şi Mister Boboc 2012 ai Colegiului Naţional Titu Maiorescu din Aiud

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Sâmbătă seara, la Centrul Cultural Liviu Rebreanu din Aiud,  a avut loc Balul Bobocilor al Colegiului Naţional Titu Maiorescu. Cu sala arhiplină, de colegi, foşti absolvenţi, părinţi şi profesori, dar şi membri ai administraţiei locale şi chiar şi de politicieni, 16 cei mai frumoşi şi mai curajoşi boboci ai liceului au urcat pe scenă şi s-au întrecut pentru titlul de Miss şi Mister Boboc.

Mai bine de 4 ore, cei prezenţi în sală au putut urmări un spectacol pe cinste, cu momente artistice şi de divertisment deosebite.

ELIT

Bobocii au avut de trecut prin 7 probe de foc. Prima probă a fost cea  de prezentare, în care concurenţii au avut ocazia de a-şi pune în valoare calităţile proprii prin susţinerea unor teme liber alese. Cea de-a doua probă, de cultură generală a fost ceva mai haioasă, pe placul tuturor, deoarece atât întrebările cât şi răspunsurile au fost destul de deocheate. Ceva de genul…”De unde are Ştefan cel Mare cizmele?”, răspuns: „de la genunchi în jos!,” sau ” Când va spune un eschimos bună ziua?” răspuns: „când va învăţa limba română!”.

A urmat proba artistică, în care bobocii au încercat să-şi dovedească fiecare calităţile de dansatori, la cântat, sau la jucat teatru şi pantomimă. Proba de dans nu a fost una normală. Aceştia au trebuit să danseze pe ritmuri antrenante cu un măr între ei, fără a-l scăpa pe jos. Una dintre cele mai hazlii probe, şi care i-a distrat pe cei prezenţi la maxim, a fost cea de imitare a personalităţilor politice sau a vedetelor, în care întreaga asistenţă i-a putut vedea pe scenă pe Andreea Tonciu, Gigi Becali, Tudor Vadim, Mihai Petre, Horia Brenciu, Mitică Dragomir, Traian Băsescu sau Peppe, imitaţi de aceştia. Ultima probă,  surpriză, a fost cea de karaoke, în care bobocii au avut de interpretat câteva piese selectate de organizatori.

Publicul prezent le-a  răsplătit din plin cu aplauze efortul depus cele 8 perechi de boboci.

În pauzele dintre cele şapte probe de concurs au avut loc câteva momente artistice:    dansuri de societate oferite de membrii Clubului “Top Dance” din Aiud, antrenor Alin Crişan Roşa, paradă de modă cu îmbrăcăminte şi accesorii oferite de magazinul J’asmin Lux, scenete şi momente muzicale cu elevii liceului, Emanuela Lasca, Bianca Chiorean, Andreea Roşian, Cordoş Emanuil şi Roxana Caluşer.

La final, elevii au invitat-o în scenă, şi au ţinut să-i mulţumească în mod deosebit pentru sprijinul acordat  doamnei prof. Ioana Costea, oferindu-i şi un frumos  buchet de flori. Cei prezenţi s-au bucurat de fiecare clipă petrecută împreună şi au aşteptat nerăbdători aflarea rezultatelor.

Au fost desemnaţi ca Miss şi Mister Boboc 2012 ai Colegiului Naţional Titu Maiorescu,  Ştefania Alba şi Aurelian Ciorbea iar Miss şi Mister Popularitate  Daiana Popa şi Paul Han.  Locul II a fost ocupat de Carina Dumitru şi Bogdan Fufezan iar locul III de Ema Ilea şi Raul Popa.

Impresionat de prestaţia scenică şi nu numai a bobocilor, juriul s-a dovedit a fi destul de generos premiindu-i şi pe ceilalţi înscrişi în concurs. Astfel s-au mai acordat  următoarele titluri:  Miss şi Mister Iubibilii: Alex Avram şi Oana Dragomir; Miss şi Mister Spontaneitate: Andra Takacs şi Bogdan Gruiţă; Miss şi Mister Eleganţă: Renata Meteş şi Sebastian Man; Miss şi Mister Originalitate Andrada Godri şi Eduard Balog.

Balul a fost onorat şi de prezenţa câtorva politicieni. Printre cei aflaţi în sală au putut fi văzuţi primarul municipiului Aiud, Horaţiu Mihai Josan, viceprimarul Octavian Liviu Rusu, deputatul Radu Coclici , senatorul Nicolae Dobra. De asemenea au mai luat parte şi directorul liceului Dorin Fulea şi directoarea adj. Antonela Rădoiescu.

Pe lângă premiile oferite de organizatori, câştigătorii titlurilor de Miss şi Mister Boboc au primit şi un premiu special din partea Ziarului Unirea, constând în bani şi tricouri inscripţionate.

Evenimentul a fost prezentat de Cristina Palco şi Bogdan Paleoca.
Felicitări tuturor!

Mai multe fotografii pot fi văzute pe pagina de facebook a Ziarului Unirea.

 

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Te-ar putea interesa și:

FOTO| Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba a fost RENOVATĂ pentru iubitorii de carte, cu dizabilități

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba este instituția publică de cultură care are rolul de a gestiona documente și baze de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Dosar penal pentru un bărbat din Teiuș care și-a bătut soția: Polițiștii au emis un ordin de protecție

Un bărbat, de 32 de ani, din Teiuș s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie și un ordin… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

A prezentat polițiștilor un permis de conducere italian, care se presupune că este fals. Tânăr din Lunca Mureșului, CERCETAT de polițiști

Polițiștii din Ocna Mureș au oprit, în data de 11 ianuarie, un tânăr din comuna Lunca Mureșului, care a prezentat… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Nevoie URGENTĂ de donatori la Centrul de Transfuzie Alba: Ce grupe de sânge au stoc insuficient

Centrul de Transfuzie Sanguină Alba face un apel către cetățenii județului, pentru a dona de urgență sânge, în special cei… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

13 ianuarie: Exponatul lunii la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia. Depozitul de bronzuri de la Gâmbaș

Miercuri, 13 ianuarie 2021, ora 1100, la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia va fi vernisat exponatul lunii ianuarie: Depozitul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

FOTO| Veteranul de război Gheorghe Tamaș din Daia Română, sărbătorit la 98 de ani de reprezentanți ai Armatei Române și oficialități

Veteranul de război Gheorghe Tamaș din Daia Română a fost omagiat la împlinirea venerabilei vârste de 98 de ani de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Primăria Sebeș continuă procedurile reabilitarea şi revitalizarea Parcului Arini. Licitația pentru proiectare a fost publicată în sistemul de achiziții publice

Primăria Sebeș continuă procedurile reabilitarea şi revitalizarea Parcului Arini. Licitația pentru proiectare a fost publicată în sistemul de achiziții publice… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

20 Comentarii

popescu ion 11 noiembrie 2012 at 15:25

In legatura cu momentul cand a fost invitata pe scena diriginta clasei 12 c,vreau sa va spun ca asa ceva nu se face la un astfel de eveniment,de parca a vrut lumea din sala sa afle cine a organizat balul bobocilor,a fost o neintelegere intre elevii claselor a 12-a de la inceput,alti sunt mai orgoliosi ca ceilalti si nu lasa de la ei de aceea s-a ajuns unde s-a ajuns.Elevi sin 12A si 12B practic nu au stiut ce se v-a petrece la bal pentru ca cei din 12C tot schimbau cate ceva in legatura cu desfasurearea balului.Au dat dovada de nesimtire!

antonescu vasile 12 noiembrie 2012 at 8:16

Dupa parerea mea nu merita clar sa castige acel baiat.Nu s-a descurcat prea bine la toate probele.
HOTIE.

Alexa diana 12 noiembrie 2012 at 12:29

Esti invidios ,mai bine ti-ai vedea de treaba si ai lasa niste copii care au muncit sa se bucure.

Alexa diana 12 noiembrie 2012 at 12:25

a fost foarte frumos ,la fel si castigatorii au fost ok, iar daca cineva spune contrariul este invidios.

mihai petrea 12 noiembrie 2012 at 20:44

Intotdeauna exista nemultumiri,comentarii,carcoteli…si se pare multa rautate din partea unora …din pacate… Este evident ca niciodata nu poate fi toata lumea multumita.
Organizatorii si-au propus sa ofere un spectacol agreabil si cred ca si-au atins scopul,tinand cont de faptul ca cei vreo 400 de spectatorii au ramas in sala timp de 4 ore.
Oare daca nu o chemau pe diriginta pe scena ce li s-ar fi reprosat celor din a XII-a C ?
Poate faptul ca au depus un efort prea mare ramanand in cursa si suplinind efortul celorlalti?
In niciun caz nu-i putem acuza de „nesimtire”!Eventual ii putem „acuza”de faptul ca au pus prea mult suflet in tot ce au facut si au fost prea responsabili, reusind sa finalizeze o sarcina dificila, mai bine poate ca un adult!
Ar fi de apreciat daca am incepe sa invatam sa recunoastem si reusitele altora decat sa le tot gasim nod in papura!
Sa lasam invidia si frustrarile la o parte si sa acceptam faptul ca exista reusita si unde nu suntem noi implicati!
FELICITARI XII C ati fost super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tudor 12 noiembrie 2012 at 22:10

Popescu Ion, auzi acolo ce nume si-o pus sa lase comment. In fine. Deci Popescu Ion, elevă in clasa a XII-a B, te rog nu te mai tot screme pe aici pentru ca, desi clasa B si A adora sa culeaga lauri, pe langa faptul ca se plang ca nu sunt numiti drept organizatori ai balului, nu au facut aproape nimic. 2-3 din B ce s-au implicat, si atata! asa ca terminati cu dramaturgia asta si vai de mn saracii n-au fost rasplatiti pentru munca lor. Trebuia sa se gandeasca si A cu B sa dea un buchet de flori dirigintelui, dar de unde, au fost prea ocupati sa se planga cum ca nu-i lasam sa organizeze=)) Auzi acolo. Cum sa nu-i lasam!? Problema e ca nu s-au implicat ei/voi, si acuma nu mai stiti cum sa faceti pe victimele cand vedeti ce fain a iesit balu si voi n-ati facut aproape nimic. In pana mea !

Tudor 13 noiembrie 2012 at 0:28

Aţi uitat să adăugaţi : DJ-ul serii fără de care nimic din toate acestea n-ar fi fost posibile în modul în care s-au desfăşurat, Boancă Tudor. :)) Eh glumesc, oricine ar fi putut fi DJ, dar nimeni la fel de bun ca mn >:) :)) glumesc din nou…aproape nimeni :D. În orice caz, a fost o muncă foarte epuizantă. Să te ocupi de toată muzica, toate sunetele, microfoane, chitare, lumini + participare la parada de modă.

Bine că a ieşit cel mai tare bal de până acum. Orice ar spune oricine! Mi s-a spus de către persoanele de la care merită sa asculţi ce au de spus că Balul Bobocilor de la „Titu Maiorescu” 2012-2013, a fost cel mai bun din toţi anii şi de la toate şcolile. Sunt mândru că aparţin colegiului şi de asemenea că am luat parte la organizarea balului. Long Live Titu !

Ionela Popescu 13 noiembrie 2012 at 10:19

Eu, Ionela Popescu [ bineinteles ca nu ma numesc asa, dar vad ca e la moda] sunt absolut socata de comentariul dl-ui „ionel popescu”. Ca sa dezvaluim mai multe nesimtiri ale colegilor din cealalta clasa a XII-a, si anume B-ul, as vrea sa le amintesc ca atunci cand XII C a stat ore intregi pe scena si a decorat sala, [unii colegi au stat ore in sir pe scara], elevele clasei XII B au stat in sala si-au comentat : ba nu e bine, ba e prea jos, ba e prea sus. Fara sa stie cat de greu a fost. O singura eleva din B ne-a ajutat, si pentru asta-i multumim. C-ul a cautat sponsorizari si-a umblat in frig pentru flori, panglici, diplome si alte cele pe cand B-ul, „avea ore”. Cu totii avem Bacalaureatul , nu doar voi. Asa ca, va multumim pentru „aprecieri”, in loc sa fiti mandrii de colegiul vostru, stiti sa comentati. Va multumim.

Rasnita Cadelnita 14 noiembrie 2012 at 15:25

mai dute tu Ionela.. Felicitari! Pusi pe p1zd1c

Rasnita Cadelnita 14 noiembrie 2012 at 15:22

ba ia gata!!

Tudor 14 noiembrie 2012 at 15:29

Comment-uri ca să nu tacă. Fereastră Dumnezo. Serios acuma, Râşniţă Cădelniţă? :)) Iisus!

Rasnita Cadelnita 14 noiembrie 2012 at 15:30

Cristosel!!

popescu ion 14 noiembrie 2012 at 17:44

Ce sariti asa in sus acum?daca asa ma numesc,copii mai sunteti,se explica totul…

anonimusss 14 noiembrie 2012 at 18:49

cat va laudati sa-mi bag picioru,nu aveti un pic de diplomatie!

antonescu vasile 14 noiembrie 2012 at 19:48

Cine ţ-o zââââs? Elev din 12B mugh

ioana craita 14 noiembrie 2012 at 20:57

Nici o ,,fata” din 12B nu a lasat comenturi sub numele de popescu ion.Daca vrem sa va zicem ceva vo putem zice in fata nu pe chatul unui ziar.

anonimusss 14 noiembrie 2012 at 21:50

trebuia sa castige fata cu ochelari:X

Tudor 15 noiembrie 2012 at 14:57

Ioana Craita, cine a lasat stie chestii si spune chestii care doar pe voi v-au deranjat :). Cei din 12A au stat pe curu lor si si-au vazut de treaba.

Anonimusss, cine esti :)) ?

Bunelu' 15 noiembrie 2012 at 21:51

No Tudore,”fata cu ochelari”are admiratori:))

socrate eufrosina 15 noiembrie 2012 at 17:14

ioana craita are dreptate,popescu ala nu e elev sau eleva nici in A nici in B,daca era elev nu se lega din prima de profa,nu-l deranja in primul rand chemarea profei pe scena. Am eu o idee despre cine ar fi si o sa spun cat de curand.
oricum nu trebe luat in seama deloc si nu merita ascultat.dar cand mai aveti un bal de facut sa-l chemati pe popescu asta ca el crede ca stie cum si ce se face la un asemenea eveniment,asta daca nu-l roade ciuda de tot intre timp.Si nu mai bagati si voi toti invidiosii in seama ,nu merita efortul sa fie ascultati!balul a fost foarte reusit asa ca: lasati-i pe altii sa tot comenteze singuri

Comentariile sunt oprite