Rămâi conectat

Curier Județean

Ştefania Alba şi Aurelian Ciorbea – Miss şi Mister Boboc 2012 ai Colegiului Naţional Titu Maiorescu din Aiud

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă seara, la Centrul Cultural Liviu Rebreanu din Aiud,  a avut loc Balul Bobocilor al Colegiului Naţional Titu Maiorescu. Cu sala arhiplină, de colegi, foşti absolvenţi, părinţi şi profesori, dar şi membri ai administraţiei locale şi chiar şi de politicieni, 16 cei mai frumoşi şi mai curajoşi boboci ai liceului au urcat pe scenă şi s-au întrecut pentru titlul de Miss şi Mister Boboc.

Mai bine de 4 ore, cei prezenţi în sală au putut urmări un spectacol pe cinste, cu momente artistice şi de divertisment deosebite.

Bobocii au avut de trecut prin 7 probe de foc. Prima probă a fost cea  de prezentare, în care concurenţii au avut ocazia de a-şi pune în valoare calităţile proprii prin susţinerea unor teme liber alese. Cea de-a doua probă, de cultură generală a fost ceva mai haioasă, pe placul tuturor, deoarece atât întrebările cât şi răspunsurile au fost destul de deocheate. Ceva de genul…”De unde are Ştefan cel Mare cizmele?”, răspuns: „de la genunchi în jos!,” sau ” Când va spune un eschimos bună ziua?” răspuns: „când va învăţa limba română!”.

A urmat proba artistică, în care bobocii au încercat să-şi dovedească fiecare calităţile de dansatori, la cântat, sau la jucat teatru şi pantomimă. Proba de dans nu a fost una normală. Aceştia au trebuit să danseze pe ritmuri antrenante cu un măr între ei, fără a-l scăpa pe jos. Una dintre cele mai hazlii probe, şi care i-a distrat pe cei prezenţi la maxim, a fost cea de imitare a personalităţilor politice sau a vedetelor, în care întreaga asistenţă i-a putut vedea pe scenă pe Andreea Tonciu, Gigi Becali, Tudor Vadim, Mihai Petre, Horia Brenciu, Mitică Dragomir, Traian Băsescu sau Peppe, imitaţi de aceştia. Ultima probă,  surpriză, a fost cea de karaoke, în care bobocii au avut de interpretat câteva piese selectate de organizatori.

Publicul prezent le-a  răsplătit din plin cu aplauze efortul depus cele 8 perechi de boboci.

În pauzele dintre cele şapte probe de concurs au avut loc câteva momente artistice:    dansuri de societate oferite de membrii Clubului “Top Dance” din Aiud, antrenor Alin Crişan Roşa, paradă de modă cu îmbrăcăminte şi accesorii oferite de magazinul J’asmin Lux, scenete şi momente muzicale cu elevii liceului, Emanuela Lasca, Bianca Chiorean, Andreea Roşian, Cordoş Emanuil şi Roxana Caluşer.

La final, elevii au invitat-o în scenă, şi au ţinut să-i mulţumească în mod deosebit pentru sprijinul acordat  doamnei prof. Ioana Costea, oferindu-i şi un frumos  buchet de flori. Cei prezenţi s-au bucurat de fiecare clipă petrecută împreună şi au aşteptat nerăbdători aflarea rezultatelor.

Au fost desemnaţi ca Miss şi Mister Boboc 2012 ai Colegiului Naţional Titu Maiorescu,  Ştefania Alba şi Aurelian Ciorbea iar Miss şi Mister Popularitate  Daiana Popa şi Paul Han.  Locul II a fost ocupat de Carina Dumitru şi Bogdan Fufezan iar locul III de Ema Ilea şi Raul Popa.

Impresionat de prestaţia scenică şi nu numai a bobocilor, juriul s-a dovedit a fi destul de generos premiindu-i şi pe ceilalţi înscrişi în concurs. Astfel s-au mai acordat  următoarele titluri:  Miss şi Mister Iubibilii: Alex Avram şi Oana Dragomir; Miss şi Mister Spontaneitate: Andra Takacs şi Bogdan Gruiţă; Miss şi Mister Eleganţă: Renata Meteş şi Sebastian Man; Miss şi Mister Originalitate Andrada Godri şi Eduard Balog.

Balul a fost onorat şi de prezenţa câtorva politicieni. Printre cei aflaţi în sală au putut fi văzuţi primarul municipiului Aiud, Horaţiu Mihai Josan, viceprimarul Octavian Liviu Rusu, deputatul Radu Coclici , senatorul Nicolae Dobra. De asemenea au mai luat parte şi directorul liceului Dorin Fulea şi directoarea adj. Antonela Rădoiescu.

Pe lângă premiile oferite de organizatori, câştigătorii titlurilor de Miss şi Mister Boboc au primit şi un premiu special din partea Ziarului Unirea, constând în bani şi tricouri inscripţionate.

Evenimentul a fost prezentat de Cristina Palco şi Bogdan Paleoca.
Felicitări tuturor!

Mai multe fotografii pot fi văzute pe pagina de facebook a Ziarului Unirea.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea