STARE DE URGENȚĂ în Timișoara: Copii morți după deratizare într-un bloc din oraș. Arafat cere evacuarea urgentă a locatarilor

Paul Voicu - Primar 2020
STARE DE URGENȚĂ în Timișoara: Copii morți după deratizare într-un bloc din oraș. Arafat cere evacuarea urgentă a locatarilor

Un bloc de pe strada Mioriţa din Timişoara este evacuat după ce au murit doi copii şi un adult, locatari ai clădirii, potrivit presei locale. Decesele au apărut după ce în bloc s-a făcut deratizare şi dezinsecţie, potrivit presei locale.

Au murit un bebeluș de 9 zile și mama acestuia în vârstă de 29 ani și a mai murit un copil de 3 ani. De asemenea, mai mulţi copii din acelaşi bloc au fost internaţi la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”. Strada a fost complet blocata si au fost mobilizate forte de interventie, inclusiv echipa de Cercetare Biologica, Radiologica si Nucleara.

ELIT

Raed Arafat a declarat luni la Antena 3 că s-a activat Departamentul pentru Situații de Urgență și toți locatarii sunt transferați către UPU, cu două microbuze, pentru investigații de urgență.

Copilul de 3 ani a mers duminica la spital cu dureri de burta si de cap si varsaturi. In acest caz parintii au refuzat initial internarea, pentru ca mai apoi sa fie readus in Urgente, pentru ca starea i s-a agravat. Copilul a murit, iar luni dimineata s-a stins si mama acestuia, potrivit presei locale.

Doctorii au intervenit apoi pentru alti doi copii si 4 adulti din imobil, cu aceleasi simptome, care au fost internati.

Mihail David - 2020

FOTO ARHIVĂ

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...