Stadionul “Minaur” din Zlatna, pregătit pentru marele meci Unirea Alba Iulia – FCSB! Tabelă electronică, porți noi, scaune și tribună mobilă, pe arena de pe Ampoi

Pe Stadionul “Minaur” din Zlatna se va juca joi, de la ora 21.30, cel mai important meci al Anului Centenar pentru fotbalul din Alba, Unirea Alba Iulia – FCSB, contând pentru “16”-imile Cupei României.

Interesul în jurul acestui joc este enorm, iar organizatorii depun eforturi pentru ca micuța arenă se se prezinte în condiții cât mai bune la ora vizitei celei mai galonate formații din România. Astfel, arena de pe malul Ampoiului suportă cosmetizări, menite să îi ofere un nou “look”, la înălțimea evenimentului anului.

S-au schimbat becuri la singura instalație de nocturnă din județ, Stadionul “Minaur” fiind omologat în cursul acestei zile de o comisie FRF, condusă de Felix Grigore, managerul departamentului de competiții din cadrul Federației Române de Fotbal.

În plus, până la ora jocului va fi instalată și o tabelă electronică (o premieră pentru Zlatna, în Alba doar stadionul din Cugir mai beneficiind de afișaj electronic), se efectuează lucrări la gazon, urmând să fie înlocuite și cele două porți. În plus, la tribuna întâi au fost înlocuite scaunele de plastic rupte din tribuna întâi și au fost amplasate alte 200 noi, de culoare roșie, unde se vor vinde tichete la prețul de 70 de lei, de asemenea zugrăvindu-se și vestiarele.

De asemenea, se încep lucrările de instalare a tribunei mobile cu capacitate de aproximativ 600 de locuri pe scaune, ce va fi amplasată în spatele unei porți, din dorința de a suplimenta numărul spectatorilor ce vor asista la o partidă de lux.

“Este o onoare pentru noi, orașul Zlatna, să găzduim vizita echipei FCSB, un moment de referință pentru întreaga zonă a Munților Apuseni, dar în același timp o mare responsabilitate. Facem toate eforturile posibile pentru a ne ridica, pe cât putem, la înălțimea acestui joc important”, a declarat Cristian Aron, președintele CS Zlatna, echipa de Liga a IV-a ce folosește în mod obișnuit Stadionul “Minaur” la întâlnirile de pe teren propriu.

Foto: Horia FLEȘER, Zlatna

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...