Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Stadionul CSO Cugir se pregăteşte să găzduiască competiţiile din liga a III-a

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Promovarea în liga a III-a a echipei de fotbal Metalurgistul Cugir a urgentat unele lucrări de investiţii la stadionul CSO, care trebuie licenţiat în vederea găzduirii competiţiilor din această ligă.

Potrivit reprezentanților administrației locale, este vorba în primul rând de îndreptarea denivelărilor de la mijlocul terenului, lucrare care a fost demarată săptămâna trecută fiind decopertată zona centrală. Gazonul a fost înlăturat pe o suprafaţă de 1700 metri pătraţi pentru a putea fi executate lucrările de nivelare necesare, urmând ca la finalizarea acestora, pe suprafaţa respectivă să fie instalat alt gazon. Pe restul terenului se vor face supraînsămânţări şi alte tratamente fitosanitare, urmând ca în viitor peluza stadionului să beneficieze de o îngrijire calitativă, întrucât va fi montată o instalaţie de irigat automatizată, ce va asigura udarea uniformă a gazonului.

O altă investiţie pe care Primăria Cugir o va face în perioada imediat următoare se referă la montarea a 250 de scaune, o altă condiţie necesară licenţierii. Toate aceste lucrări vor fi finalizate până la sfârşitul lunii, când reprezentanţii FRF vor fi prezenţi la Cugir pentru omologarea terenului în conformitate cu cerinţele care se impun pentru liga a III-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea