Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Sprijinul financiar pentru fermierii români urmează să fie distribuit. Anunțul ministrului Agriculturii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sprijinul financiar pentru fermierii români urmează să fie distribuit. Anunțul ministrului Agriculturii

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a anunțat faptul că sprijinul financiar din partea Comisiei Europene pentru fermierii români va fi dublat de la bugetul statului, urmând să fie realizat un act normativ în acest sens.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Majorarea ajutorului financiar vine în urma intervenției președintelui Klaus Iohannis la CE, care a determinat acordarea unui sprijin suplimentar pentru fermierii români. Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Ruralea precizat că primele sume vor fi distribuite în următoarele zile. „Până la această dată, există acest sprijin care va fi distribuit la fermierii români în următoarele zile pentru că cunoaştem nivel sumelor respectiv”, a anunţat Petre Daea.

„Lucrurile s-au stabilit. Prima tranşă, primul ajutor a venit, ajutorul respectiv l-am dublat cu sume de la bugetul statului, am pus în mişcare actul normativ, actul normativ pentru sprijinul fermierilor pentru stocurile de cereale, de grâu practic, aici ne-am îndreptat. Vor veni sume suplimentare. Nemulţumirea este la toată lumea, nu este numai la fermierii români”, a declarat Petre Daea.

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a avut o întâlnire cu omologii săi din Polonia, Bulgaria, Cehia, Slovacia și Ungaria, în contextul crizei cerealelor, iar pe 19 aprilie se așteaptă o structură de decizie la nivelul Uniunii Europene care să stabilească regulile juridice cu privire la comerțul cu cereale din Ucraina.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea