Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Sprijin financiar de 60 000 de lei pentru Clubul Sportiv Unirea din Alba Iulia. Cum vor fi investiți banii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clubul Sportiv Unirea din Alba Iulia se va bucura de un ajutor în valoare de 60 000 de lei. Acest proiect vizează acordarea unui sprijin financiar Clubului Sportiv Universitatea din Alba Iulia – secția Rugby, având în vederea situația financiară a structurilor sportive care a fost afectată în perioada stării de urgență decretată pe teritoriul României, fiind interzisă desfășurarea competițiilor sportive și a antrenamentelor.

Acești bani vor fi folosiți pentru acoperirea următoarelor cheltuieli:

-închiriere a spațiilor necesare desfășurării activității, terenuri de joc, spații administrative;

-cheltuieli de transport a echipelor clubului la întâlnirile sportive; cheltuieli cu baremul de arbitraj;

-asistență medicală la jocurile echipelor de juniori și seniori; cheltuieli cu echipamentele sportive pentru desfășurarea activității, conform regulamentelor și normelor FRR;

-cheltuielilor pentru testarea SARS-CoV-2 în vederea derulării competițiilor sportive, precum și dezinfectarea vestiarelor și spațiilor organizatorice utilizate în competițiile din calendarul de pregătire, conform Ordinelor comune ale Ministerului Sănătății și Ministerului Tineretului și Sportului în vigoare.

Această sumă de bani reprezintă o ,,gură de aer proaspăt” pentru clubul sportiv albaiulian, întrucât epidemia de infecții virale cu noul coronavirus (2019-nCoV) a determinat sistarea competițiilor sportive și a antrenamentelor pe perioada stării de urgență.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale Chiar dacă bonusurile de Paşte nu sunt atât de populare ca primele de Crăciun, perioadă care coincide cu bilanţul unui an, există diverse forme de recompensare a angajaţilor care nu încarcă fiscal angajatorul. Cadoul în numerar de 300 lei este asimilat veniturilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea