Sprijin financiar de 60 000 de lei pentru Clubul Sportiv Unirea din Alba Iulia. Cum vor fi investiți banii

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Clubul Sportiv Unirea din Alba Iulia se va bucura de un ajutor în valoare de 60 000 de lei. Acest proiect vizează acordarea unui sprijin financiar Clubului Sportiv Universitatea din Alba Iulia – secția Rugby, având în vederea situația financiară a structurilor sportive care a fost afectată în perioada stării de urgență decretată pe teritoriul României, fiind interzisă desfășurarea competițiilor sportive și a antrenamentelor.

Acești bani vor fi folosiți pentru acoperirea următoarelor cheltuieli:

USR - Alegeri parlamentare 2020

-închiriere a spațiilor necesare desfășurării activității, terenuri de joc, spații administrative;

PMP - Alegeri parlamentare 2020

-cheltuieli de transport a echipelor clubului la întâlnirile sportive; cheltuieli cu baremul de arbitraj;

-asistență medicală la jocurile echipelor de juniori și seniori; cheltuieli cu echipamentele sportive pentru desfășurarea activității, conform regulamentelor și normelor FRR;

-cheltuielilor pentru testarea SARS-CoV-2 în vederea derulării competițiilor sportive, precum și dezinfectarea vestiarelor și spațiilor organizatorice utilizate în competițiile din calendarul de pregătire, conform Ordinelor comune ale Ministerului Sănătății și Ministerului Tineretului și Sportului în vigoare.

Această sumă de bani reprezintă o ,,gură de aer proaspăt” pentru clubul sportiv albaiulian, întrucât epidemia de infecții virale cu noul coronavirus (2019-nCoV) a determinat sistarea competițiilor sportive și a antrenamentelor pe perioada stării de urgență.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419