Sportivi români la Campionatele Europene de Powerlifting Seniori

În perioada 8-12 mai, 4 competitori români participă la Campionatele Europene de Powerlifting, Seniori. Competiţia se va desfăşura în localitatea Mariupol, Ucraina. Este vorba de Ovidiu Pănăzan (SCM Bacău,  cat. 83 kg), Revesz Levente (Argus Mag Timişoara, cat. 93 kg), Sorin Cazacu  (Argus Mag Timişoara, cat. 120 kg) şi Silviu Popşa (Argus Mag Timişoara, cat. +120 kg), toţi componenţii lotului efectuând sâmbătă teste anti-doping.

Delegaţia va fi condusă de preşedintele FR Powerlifting, Ioan Frăţilă, obiectivul asumat este obţinerea unui loc în primele 6 dar obiectivul dorit este obţinerea unei medalii. “Federaţia Română de Powerlifting, federaţie sportivă naţională cu sediul în Alba Iulia, mulţumeşte în mod deosebit Primăriei şi Consiliului Local TIMIŞOARA precum şi unor persoane fizice din Alba Iulia pentru sprijinul acordat. De asemenea, este de amintit că, fără sprijinul ANST, Kronospan Sebeş, Alpin 57 Lux, Albani Forest, Viva şi familiilor sportivilor, pregătirea şi reprezentarea echipei României la această ediţie a Campionatelor Europene nu ar fi fost posibilă“, a afirmat Ovidiu Pănăzan, secretarul general al Federaţiei Române de Powerlifting. (H.D.M.)

Dan HENEGAR

8 Comentarii

darius 02.05.2012 at 13:16

In sfarsit mai auzim si prin Alba ca mai sunt sportivi care participa la campionate europene dar de ce multumeste ala Primariei Timisoara? Astia de aici, Hava si Dumitrel, nu-i ajuta?
felicitari pt sportivi si antrenori! sunt nume cunoscute la noi in judet.

unul din alba 02.05.2012 at 15:05

n-au vreme, ca nu-s de pe aici!ei ajuta sportivi din america, norvegia,spania,si amu trebuie sa-i intelegem !ca sa vezi lucrurile adevarate trebuie sa fii adevarat tu!

ZAMOLXIS 02.05.2012 at 15:11

DAR PARCA PANAZAN ERA DIN ALBA DE CE CONCUREAZA PENTRU ALTII ?

ovidiu panazan 02.05.2012 at 15:35

asa este, sunt din Alba dar dupa experientele mele cu institutiile locale am renuntat sa mai concurez pentru Alba. de ex am fost dat afara de la CS Unirea (probabil pentru incompetenta in sport, am avut rezultate slabe), si pana acum mi-a fost refuzat sistematic sprijinul din partea intitutiilor publice. au fost eleganti dar nu suficient de inteligenti sa ma faca sa le cred promisiunile. in schimb, trebuie sa recunosc ca am fost sprijinit de “zona” privata a judetului.
sper sa revin sa concurez pentru Alba mai ales daca promisiunile locale vor inceta si faptele le vor ocupa locul.

dan 02.05.2012 at 19:53

mult succes si bafta , drum bun

bianca 02.05.2012 at 20:59

mult succes la aceasta competitei! va steptam cu medalii , vrem ca si Romania sa fie renumita in acest sport! drum bun si sa ne anzim cu bine! hai Romania!!! hai OVIDIU PANAZAN!:)

alexandra 02.05.2012 at 21:38

SUCCES! Speram ca-si vor deschide autoritatile ochii si va vor rasplati pentru eforturile depuse!

ovidiu panazan 02.05.2012 at 22:26

nu astept sa-mi fie rasplatite eforturile, vreau macar dreptate, vreau cel putin ca institutiile publice din Alba sa nu mai finanteze cu banii publici (naucitor de multi si incredibil de partinitor) cluburi sportive si performante fictive!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...