Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sportiva CS Unirea Alba Iulia, Laura Alexia Bogdan, medalie de argint la Campionatul Balcanic de Judo – seniori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sportiva CS Unirea Alba Iulia, Laura Alexia Bogdan, medalie de argint la Campionatul Balcanic de Judo – seniori

Sportiva CS Unirea Alba Iulia, Laura Alexia Bogdan, a obținut un nou rezultat extrem de bun, de această dată la Campionatul Balcanic de Judo pentru seniori, unde s-a clasat locul 2. Cu această medalie, Laura Alexia Bogdan face mare cinste sportului din județul Alba.

Astfel, la doar 16 ani, Laura Alexia Bogdan reușește să devină vicecampioană balcanică la seniori. Competiția s-a desfășurat în perioada 15-17 iulie 2022, în localitatea Pazardzhik din Bulgaria.

Sportiva noastră a concurat la categoria de greutate – 48 de kilograme, la concursul individual, la care au luat parte sportivi din 9 țări: Albania, Bulgaria, Bosnia-Herzegovina, Grecia, Kosovo, Macedonia de Nord, Muntenegru, Turcia si Romania.

Componentă a lotului național de judo, sportiva are dublă legitimare (CS Unirea Alba Iuliu și CSM Cluj-Napoca).

Performanța obținută vine după mai multe succese consecutive. Laura a câștigat mai multe medalii pe plan național și internațional în acest an.

Sportivii secției noastre de judo sunt antrenați de către prof. Dinu Alin și Dinu Cristian. CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) transmite felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor și succes la următoarele competiții!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea