Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Spitalul din Cugir a rămas fără manager. Silviu Samoilescu nu s-a mai prezentat la concurs

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Managerul interimar al Spitalului Orăşenec Cugir, economistul Silviu Samoilescu şi-a retras dosarul depus pentru participarea la concursul de manager, organizat pentru data de 27 februarie a.c, fiind singurul candidat înscris în competiţie pentru ocuparea acestui post.

Samoilescu a ocupat această funcţie în calitate de manager interimar, începând din martie anul trecut, funcţia sa câştigată pe baza concursului organizat în cadrul unitaţii locale de sănătate fiind aceea de director economic, calitate pe care urmează să şi-o păstreze şi în perioada următoare.

Samoilescu n-a dorit să ne spună motivele care l-au determinat sa nu mai candideze la funcţia pentru conducerea spitalului şi nici să ne dezvăluie numele viitorului manager, dar potrivit unor informaţii pe surse, postul va fi ocupat tot de către un interimar, un tânăr, de formaţie profesională alta decât cea de medic.

Instalare în funcţia de manager la spitalul din Cugir ar urma să aibă loc pe data de 5 martie, dată la care se împlineşte un an de cănd Samoilescu a fost investit în calitate de manager interimar.

De reamintit ca în ultima perioadă, unitatea locală de sănătate se confruntă cu o serie de probleme legate atât de întârzierea lucrărilor de reabilitare a clădirii de Interne şi Chirurgie, cât şi cu situaţia care priveşte propunerea de desfiinţare a secţiei de boli infecţioase. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea