Rămâi conectat

Ştirea zilei

Spitalul Blaj, fără pacienți cu Covid-19. Gheorghe Rotar: ”La Spitalul Municipal vor fi tratați de Covid-19 doar pacienții care necesită internarea în Secția ATI”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primarul Blajului, Gheorghe Valentin Rotar a anunțat pe pagina de facebook că la Spitalul Blaj nu mai există  pacienți cu Covid-19. De asemenea, la Spitalul Municipal Blaj vor fi tratați de Covid-19 doar pacienții care necesită internarea în Secția ATI, formele ușoare urmând să fie tratate la celelalte spitale din județ.”

”La ora actuală, la Spitalul Municipal Blaj nu mai există niciun pacient diagnosticat cu noul coronavirus. În viitor, dacă vor exista cazuri, la Spitalul Municipal Blaj vor fi tratați de Covid-19 doar pacienții care necesită internarea în Secția ATI, care funcționează în Secția Boli Infecțioase din Spitalul Vechi. Pacienții cu forme medii și cei cu comorbidități și alte afecțiuni vor fi tratați la celelalte spitale din județ.

Tot la Spitalul Municipal Blaj, toate celelalte servicii medicale pentru populația din Blaj și din Zona Târnavelor funcționează în condiții normale, conform programului anunțat la începutul acestei luni”, a scris edilul pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea