Spitalul Blaj, fără pacienți cu Covid-19. Gheorghe Rotar: ”La Spitalul Municipal vor fi tratați de Covid-19 doar pacienții care necesită internarea în Secția ATI”

Primarul Blajului, Gheorghe Valentin Rotar a anunțat pe pagina de facebook că la Spitalul Blaj nu mai există  pacienți cu Covid-19. De asemenea, la Spitalul Municipal Blaj vor fi tratați de Covid-19 doar pacienții care necesită internarea în Secția ATI, formele ușoare urmând să fie tratate la celelalte spitale din județ.”

”La ora actuală, la Spitalul Municipal Blaj nu mai există niciun pacient diagnosticat cu noul coronavirus. În viitor, dacă vor exista cazuri, la Spitalul Municipal Blaj vor fi tratați de Covid-19 doar pacienții care necesită internarea în Secția ATI, care funcționează în Secția Boli Infecțioase din Spitalul Vechi. Pacienții cu forme medii și cei cu comorbidități și alte afecțiuni vor fi tratați la celelalte spitale din județ.

ELIT

Tot la Spitalul Municipal Blaj, toate celelalte servicii medicale pentru populația din Blaj și din Zona Târnavelor funcționează în condiții normale, conform programului anunțat la începutul acestei luni”, a scris edilul pe facebook.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...