Rămâi conectat

Ştirea zilei

SPIRIT CIVIC la Cugir: Un domn a ajutat-o pe o bătrânică să-și recupereze portofelul cu acte și bani, pe care-l pierduse pe stradă

Ziarul Unirea

Publicat

în

SPIRIT CIVIC la Cugir: Un domn a ajutat-o pe o bătrânică să-și recupereze portofelul cu acte și bani, pe care-l pierduse pe stradă

Spiritul civic nu a dispărut! Acest lucru l-a dovedit un domn din Cugir, care a găsit un portofel cu acte, bani și card, pe stradă și a mers imediat la banca, să afle cine este titularul cardului, pentru a putea să înapoieze imediat portofelul.

Un exemplu de „Așa DA” s-a întâmplat zilele trecute la Cugir. După ce își pierduse portofelul, o bătrânică necăjită s-a prezentat la bancă, cerând să i se anuleze cardul, pentru a nu putea fi folosit de un străin.

În ziua următoare, un domn modest a venit la respectiva bancă, scoțând din portofel un card cu emblema băncii, rugând angajatele să-l ajute să returneze portofelul găsit de acesta, pe stradă, persoanei care l-a pierdut.

Posesoarea a fost contactată de către o angajată a băncii. Bătrânica a fost plăcut suprinsă să vadă că în portofel se aflau toate actele și toți banii.

Felicitări stimabilului domn, pentru gestul său civic! Se pare că, încă există persoane în Cugir, în 2020, care dacă găsesc un portofel pe stradă, îl înapoiază posesorului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea