SPIRIT CIVIC la Cugir: Un domn a ajutat-o pe o bătrânică să-și recupereze portofelul cu acte și bani, pe care-l pierduse pe stradă

SPIRIT CIVIC la Cugir: Un domn a ajutat-o pe o bătrânică să-și recupereze portofelul cu acte și bani, pe care-l pierduse pe stradă

Spiritul civic nu a dispărut! Acest lucru l-a dovedit un domn din Cugir, care a găsit un portofel cu acte, bani și card, pe stradă și a mers imediat la banca, să afle cine este titularul cardului, pentru a putea să înapoieze imediat portofelul.

Un exemplu de „Așa DA” s-a întâmplat zilele trecute la Cugir. După ce își pierduse portofelul, o bătrânică necăjită s-a prezentat la bancă, cerând să i se anuleze cardul, pentru a nu putea fi folosit de un străin.

INFORMARE COVID-19

În ziua următoare, un domn modest a venit la respectiva bancă, scoțând din portofel un card cu emblema băncii, rugând angajatele să-l ajute să returneze portofelul găsit de acesta, pe stradă, persoanei care l-a pierdut.

Posesoarea a fost contactată de către o angajată a băncii. Bătrânica a fost plăcut suprinsă să vadă că în portofel se aflau toate actele și toți banii.

Felicitări stimabilului domn, pentru gestul său civic! Se pare că, încă există persoane în Cugir, în 2020, care dacă găsesc un portofel pe stradă, îl înapoiază posesorului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...