// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Spice Fitness renovează integral Secţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba

Donaţia pentru secţia ORL din partea grupul de firme Oancea este cea mai mare, în sumă absolută, din ultimii ani.

spitalul judetean albaSecţia ORL din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba va fi renovată integral prin cea mai mare sponsorizare primită în ultimii ani de această unitate medicală, sponsorizare oferită de grupul de firme Oancea din Alba Iulia, prin Spice Fitness.
Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţe Alba, ec. Nicoleta Coşarcă, a declarat pentru ziarul Unirea:

„De la construcţia secţiei de Oncologie am demarat o campanie de conştientizare şi de apelare la oamenii de afaceri din comunitate pentru ca aceştia să înţeleagă că existenţa spitalului depinde şi de implicarea lor. Campania pentru Secţia de Oncologie a fost un succes, demersului nostru alăturându-se foarte mulţi oameni de afaceri. Şi am continuat în acest sens, de data aceasta cu secţia de ORL. Întâmplarea fericită, pentru noi, a fost că unul dintre membrii familiei Oancea a fost internat în secţia de ORL şi a fost foarte mulţumit de serviciile noastre. Atunci familia Oancea a hotărât să investească în această secţie pentru că, din păcate, avem deocamdată nişte condiţii hoteliere care nu se ridică la standardele europene. De aici a început parteneriatul: au venit şi au identificat de ce este nevoie, ce este de făcut şi s-au oferit să renoveze integral secţia ORL. Pe lângă acestea, le-a fost arătat şi blocul operator ORL, acolo urmând să continue investiţia în mobilier. Aceasta înseamnă că în maxim o lună de zile vom avea o secţie ORL la standarde europene, de care vor beneficia toţi pacienţii care apelează la serviciile Spitalului Judeţean de Urgenţe Alba. Secţia de ORL este dotată cu aparatura de specialitate necesară, la momentul actual. Ne vom orienta şi spre Ministerul Sănătăţii pentru a obţine finanţare şi de acolo”

Potrivit managerului Nicoleta Coşarcă, au mai existat sponsorizări consistente, în ultimii ani, pentru secţiile de Pediatrie, pentru Ginecologie şi Nou Născuţi, dar nu la nivelul celei pentru Secţia ORL:

”În secţia de Nou-Născuţi, după ce noi am terminat de zugrăvit, de renovat, am încheiat un parteneriat cu Procter & Gamble România de la care urmează să primim pătuţuri noi, mese de înfăşat pentru nou născuţi şi scaune de alăptare.”

Directorul medical al spitalului, dr. Dan Silviu Crainic, a declarat că donaţia pentru secţia ORL din partea grupul de firme Oancea este cea mai mare, în sumă absolută – 21.500 de euro – din ultimii ani, exprimându-şi speranţa că „aceasta să nu fie şi ultima”.

La Secţia ORL vor fi înlocuite absolut toate uşile de acces în saloane, instalaţia electrică, corpurile de iluminat, instalaţia de climatizare, pardoseala. Vor fi renovate toate grupurile sanitare din secţia ORL. De asemenea, va fi regândit şi reconstruit tot mobilierul din sala de operaţii de pe Secţia ORL.

Nicolae Oancea, patronul grupului de firme Oancea a declarat pentru ziarul Unirea că „am făcut această donaţie spre beneficiul întregii comunităţi din Alba Iulia, din judeţul Alba, pentru ca pacienţii care vor fi internaţi pe viitor în secţia ORL a Spitalului Judeţean Alba să beneficieze de cele mai bune condiţii. Am făcut această donaţie şi cu nădejdea că şi alţi oameni de afaceri îmi vor urma exemplul şi vor sprijini Spitalul Judeţean Alba, astfel încât, indirect, să facă un bine şi comunităţii în care trăiesc, semenilor lor internaţi aici.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la Spice Fitness renovează integral Secţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba

 1. felicitari 14.06.2013 la 19:53

  Asemenea gesturi sunt de apreciat. Felicitari. Ma bucur ca inca mai sunt oameni cu suflet in acest judet.

 2. gigel 14.06.2013 la 22:07

  Felicitari !!!

 3. Al.I.Cuza 15.06.2013 la 0:30

  Nu poti ca cetatean, sau mai bine scris OM, sa nu apreciezi asemenea gesturi de buna-vointa ( generozitate ), cum doriti d-stra , sa nu apreciezi donatia familiei Oancea din Partos care va fi benefica pentru oricare dintre noi va avea nevoie de servicii ORL la Spitalul Jud.Alba.Sper sa intelegeti ca asemenea gesturi trebuie apreciate si de cate ori voi da cu privirea de dl.Oancea imi voi ridica palaria si voi saluta cu inima deschisa de respect.Trebuie sa mentionez, insa , un alt partosean cu inima generoasa care, din nefericire, ne va parasi curand din cauza unei maladii incurabile si astazi , vizitandu-l la spital, mi-am dat seama ca se va intampla iminent.Pacat.Se numeste Rece Valer si i-am promis ca intr-o zi ne vom revedea.Cu siguranta.Numai bine acestor oameni cu inima buna.

 4. seby 15.06.2013 la 16:08

  Si uite asa Alba Iulia se ridica. Asta inseamna oameni uniti si interese comune.