Rămâi conectat

Curier Județean

Spectacole la Alba Iulia, în februarie-martie: Concert Grigore Leşe, teatru şi stand-up comedy cu trupa CNP. Când au loc şi care este preţul unui bilet

Ziarul Unirea

Publicat

în

Straini-in-Noapte-poster-TURNEUSpectacole cu actori renumiţi ai teatrului românesc, stand-up comedy cu trupa CNP şi un concert marca Grigore Leşe, sunt organizate pentru albaiulienii iubitori de cultură şi frumos, în perioada 11 februarie – 5 martie 2015, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Pentru cei interesaţi, biletele se pot cumpăra de la sediul instituţiei sau online, în funcţie de spectacol.

Luna februarie aduce albaiulienilor două seri de teatru cu actori prestigioşi din ţară. Primul spectacol, piesa „Străini în noapte” cu Florin Piersic şi Medeea Marinescu, o adevărată operă de artă regizată de marele maestru Radu Beligan, se va juca miercuri, 11 februarie, de la ora 19.00. Spectacolul se clasează şi în prezent pe primele poziţii în topul preferinţelor iubitorilor de teatru. Este vorba despre o comedie romantică, cu răsturnări de situaţie, minciună şi seducţie, dar şi o lecţie despre cum timpul ne schimbă. Preţul unui bilet este de 50 de lei, iar acestea se pot achiziţiona de Take, Ianke si Cadarluni până vineri, între orele 8.00 şi 19.00, dar şi sâmbăta, între orele 8.00 şi 14.00, de la sediul instituţiei.

Al doilea spectacol se va juca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia în data de 26 februarie, de la ora 19.00. Este vorba despre piesa „Take, Ianke şi Cadâr”.  Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Gabriel Chirea, Stelian Roşian, Bogdan Rădulescu, Diana Roşca şi Lucia Wanda Toma şi Emanuel Petran de la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca. Preţul unui bilet este de 30 de lei, iar elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de o reducere de 50%. Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Concert Grigore LeseÎnceputul lunii martie îl aduce la Alba Iulia pe marele maestru al muzicii folclorice româneşti, Grigore Leşe, personalitate marcantă a culturii româneşti. Artistul va susţine, în data de 4 martie, de la ora 19.30, concertele “Hori de primăvară”, în cadrul programului “Tradiţie. Istorie. Rost”.

Invitaţii maestrului vor fi Taraful lui Firuţă din Islaz şi Taraful din Babiciu, care vor încânta publicul cu muzică tradiţională românească, autentică: nealterată sau modificată. Preţul unui bilet este de 50 de lei şi poate fi procurat de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

La o zi după, în 5 martie, de la ora 19.00, albaiulienii sunt invitaţi la o porţie „sănătoasă” de râs. Este vorba despre un spectacol de stand-up comedy cu trupa CNP. Titulatura s-a născut din  amestecul iniţialelor celor trei componenţi:Cristi Priza,Tibi Neuronul şi Trupa CNP 62x86 WEB (4)Radu Pietreanu(ex Vacanta Mare), primii doi fiind personaje extrem de populare în lumea Stand Up-ului Comedy autohton.

Dupa câteva  apariţii de probaăfostul lider al grupului Vacanţa Mare,pregăteşte pentru luna martie, cand se va lansa official trupa umoristică,un turneu naţional de popularizare  a noului CNP, în sălile de cultură a mai multor  oraşe. Turneul de muzică şi umor, căci din show nu va lipsi chitara lui Pietreanu,va începe pe 1 Martie la Craiova şi se va încheia pe 16 Martie la Iaşi.

Preţul unui bilet este de 30 de lei, şi se poate procura de la Casa de Cultură a Sindicatelor şi online pe www.my ticket.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE FOTO | INCENDIU la un atelier de prelucrare a lemnului din Tiur: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU la un atelier de prelucrare a lemnului din Tiur: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu a izbucnit sâmbătă dimineața la un atelier de prelucrare a lemnului din Tiur. Au intervenit pompierii din Blaj cu 4 autospeciale. Citește și: INCENDIU la o bucătărie de vară din Băgău: Intervin pompierii din Aiud cu două autospeciale Garda […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea