Rămâi conectat

Curier Județean

Spectacol liric ”Mademoiselle Cantatrice”, marți, la Alba Iulia, cu o cântăreață instalată pe o rochie de trei metri înălțime

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un spectacol liric inedit, având originea în Ile de la Reunion, intitulat „Mademoiselle Cantatrice”, interpretat de o cântăreață instalată în partea superioară a unei rochii de trei metri înălțime, va avea loc marți, acesta reprezentând un preambul al Festivalului ”Sărbătoarea Muzicii” 2016. 

21 iunie: Spectacol inedit ”Mademoiselle Cantatrice”, la Alba Iulia, cu o căntăreață lirică instalată pe o rochie de metri înălțimePe rochia cântăreței vor fi proiectate imagini.

Spectacolul durează 40 de minute, începe la ora 22.00 și se va juca pe espalanada Catedralei Romano-Catolice, dacă vremea va fi frumoasă. În caz contrar, acesta se va organiza la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, transmit organizatorii.

Institutul Cultural Francez Cluj-Napoca se alătură festivalului “Sărbătoarea Muzicii” de la Alba Iulia, cu un spectacol liric inedit având originea în Ile de la Reunion, intitulat „Mademoiselle Cantatrice”.

Franța este țara de origine a acestui sărbători dedicate muzicii.

În Cetatea Alba Carolina, reîncepe Dominația Sunetului! Sărbătoarea Muzicii înseamnă că știți să alegeți ce ascultați și știti să vă bucurați de muzică în starea ei de grație și în formă ei cea mai avansată și mai elevată. În acest an, festivalul se va desfășura în perioada 24-26 iunie, iar spectacolul „Mademoiselle Cantatrice” este un preambul al evenimentului.

Citește și Program SĂRBĂTOAREA MUZICII 2016, 24-26 iunie. Alba Iulia devine capitala muzicii, timp de trei zile


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție Joi, 25 aprilie, pompierii din Alba Iulia, intervin pe Calea Moților, în jurul orei 11:30, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție. Potrivit IPJ Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în mun. Alba Iulia, Calea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea