Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Specialiștii din Sănătate avertizează: Se prevede o creștere vertiginoasă a cazurilor de Covid-19, în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ciuda faptului că, în prezent, România are un număr scăzut de cazuri, în aproximativ două săptămâni ne putem aștepta la o nouă explozie.

Potrivit surselor medicale, pe baza modelului de răspândire din valurile anterioare și ținând cont de gradul de contagiozitate crescut al variantei Delta, în următoarele două săptămâni ne putem aștepta la o creștere cu peste 100% a cazurilor în România.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Practic, din momentul în care numărul infectărilor va începe să crească, specialiștii din sănătate consideră că va începe valul cinci în România.

Dacă ne uităm la situația din ultimul an și jumătate vom observa că România are o întârziere de 2-3 săptămâni față de țările din occident. În acest moment, toate țările din Europa înregistrează creșteri, cele mai afectate fiind Olanda (creștere 500%), Malta (1000%) sau Spania (o întreagă regiune cu probleme grave).

În Europa deja a început valul 5 al pandemiei de Covid-19 și, conform specialiștilor, acesta va fi și mai puternic decât precedentele, asta pentru că varianta Delta are un grad foarte mare de contagiozitate.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Prohodul Domnului Iisus Hristos, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Ce semnifică versurile cântate în Vinerea Mare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prohodul Domnului Iisus Hristos, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Ce semnifică versurile cântate în Vinerea Mare În Vinerea Mare, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, dar și în toate bisericile ortodoxe are lor Denia Prohodului Domnului. Prohodul este slujba de înmormântare a Domnului Iisus Hristos, iar versurile lui sunt cântate de toți enoriașii prezenți […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea