Rămâi conectat

Ştirea zilei

Şoseaua din Alba Iulia cu cele mai multe indicatoare rutiere. Aproximativ 100 pe 4 kilometri – GALERIE FOTO

Dragoş Suciu

Publicat

în

indicatoare rutiere08Calea Moţilor din Alba Iulia sau drumul cunoscut sub denumirea Alba Iulia – Miceşti este împânzit cu semne de circulaţie, peste 100 în doar 4 kilometri. O anormalitate într-o ţară normală. Ce şofer ar putea avea o atenţie distributivă astfel încât, când e la volan să le poată observa pe toate?

Indicatoarele rutiere îi întâmpină pe şoferi încă de la intrarea în cartierul Miceşti, care nu de mult a fost un sat, şi îi însoţesc până în dreptul magazinului Kaufland, aflat la intrarea în oraş. Semnalizări ale trecerilor de pietoni, piste de biciclişti, reduceri de viteză, depăşirea interzisă, staţie de autobuz, oprirea interzisă, depăşirea permisă sau curbă la dreapta sunt indicatoarele rutiere care pot fi întâlnite şi din 5 în 5 metri.

Conform reprezentanţilor Poliţiei rutiere Alba, limita de viteză din cartierul Miceşti până în faţa magazinului Kaufland din Alba Iulia este de 50 km/h.

[nggallery id=1403]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un elev de la Colegiul Național “Bethlen Gábor” din Aiud, premiul III la etapa națională a olimpiadei de matematică pentru școlile cu predare în maghiară și calificare la faza internațională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un elev de la Colegiul Național “Bethlen Gábor” din Aiud, premiul III la etapa națională a olimpiadei de matematică pentru școlile cu predare în maghiară și calificare la faza internațională Elevul Gábor Farkas Ferenc s-a calificat la etapa națională, unde a obţinut premiul III și s-a calificat la etapa internațională a olimpiadei. Citește și: FOTO: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea