„Sorin Corpodean, preşedinte AJF Alba”, o iniţiativă a Comisiei Judeţene de Arbitri Alba *Se speră ca în 22 februarie, acesta acesta să revină asupra deciziei de a demisiona

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Sorin Corpodean presedinte AJF Alba 103Comisia Judeţeană de Arbitri Alba a demarat pe reţelele de socializare o campanie „Sorin Corpodean, preşedinte AJF Alba”, sperând să-l convingă pe fostul arbitru FIFA să revină asupra deciziei de a demisiona din fruntea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba.

Duminică, 22 februarie este programată Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba şi se speră ca membrii afiliaţi să-l convingă pe Sorin Corpodean să renunţe la demisie. După anunţarea sentinţei în cazul „Mită pentru arbitri 2” de către Curtea de Apel Ploieşti, în 4 februarie, Sorin Corpodean a demisionat din funcţia de preşedinte al AJF Alba, pe care o ocupa din 1999.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Noi nu suntem factor de decizie, dar avem iniţiativă. Doar voi, membrii afiliaţi puteţi hotărî… Sorin Corpodean preşedinte!!! Mingea e la voi„, este textul postat de Comisia Judeţeană de Arbitri Alba.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

„Două condiții sunt esențiale pentru binele fotbalului amator din județul nostru: 1. Continuare parteneriatului dintre AJF Alba și Consiliul Județean Alba și 2. Membrii afiliați să îl convingă pe domnul Sorin Corpodean să nu renunțe la conducerea AJF Alba (statutul nu îl obligă să recurgă la acest demers) se mai arată în mesajele postate.

Dan HENEGAR

7 Comentarii

LOL 18 februarie 2015 at 16:12

care is membrii aia afiliati ? care ? tot atatea vrajeli si prostii ! ? fratilor treziti-va la realitate ! vreau sa vad ca se ridicia unu in sedinta si zice asta , bhai oameni voi sunteti nebuni omul ala o fost condamnat pentru MITA ! si comisia judeteana de arbitri si astea hai sa fim seriosi acolo ii voda si tira in spate care is oamenii lui ! vrajeli si doar vrajeli si in legatura cu statul nu cred ca zice asta , poate zice in ala nou care nu ii dat la judecatorie ca lo facut el sa ii mearga lui bine si sa ramana in functie

abcd 18 februarie 2015 at 16:57

incredibil.pai mai domnilor de la comisie nu voi ziceati ceva de genu ..solidaritate cu domnu corpodean daca va fi condamnat toti ne vom da demisia?sau era daca nu va fi ales din nou presedinte?ca zau de mai stiu….daca voi aveti asemnea propunere si indemnati pe retele de socializare asemnea initiativa sunteti de rasul curciilor toti.pai un om condamnat pentru luare de mita cu suspendare fara sa fie presedinele ajf-ului si mai aveti tupeu sa cereti bani la consiliu?sunteti cam depasiti de situatie parerea mea.fac si eu o propunere atunci .ca noul presedinte care va veni sa demita pe toti membri acestei comisii de arbitraj.Doamne Da.

david 18 februarie 2015 at 17:51

bai fratilor e infractor fratecum sa pui un infractor sa conduca fotbalul din judetul alba ?noi chiar traim in jungla sa mor io.lasatil frate sa stea cu familia omul , a spus ca nu prea a avut timp de ia pana acum ,a avut intalniri cu Penescu .NUSTIU,NUSTIU

crap 18 februarie 2015 at 18:23

La puscarie cu iel.hotul asta a furat de nimeni nu stie si voi vreti sa conduca iara ajf alba sa merga la puscarie .

gheorghe 18 februarie 2015 at 18:31

Niste inaalfabeti,ce poti sa le ceri,hoti de drumul mare,coruptii mai mici il vor pe pestele cel mare sa-i conduca.

iulius mihu 18 februarie 2015 at 20:16

Domnilor membrii afiliati ai AJF Alba.
Daca d-nul Sorin Corpodean ( personal nu am avut si nu am nimic cu dansul ), asupra caruia s-a dat o sentinta de catre organele penale mai putin favorabita domniei sale, isi va retrage demisia in urma unor SOLICITARI ARANJATE de catre dansul, imi rezerv dreptul pe care il am in calitate de vicepresedinte al CS CIL Blaj de a demara o actiune pentru trimiterea acasa a acestuia.
Rog angajatii AJF Alba sa dea dovada de maturitate si sa inteleaga ca nu se termina lumea daca d-nul Corpodean pleaca demn din functia pe care inca o detine.
Iulius Mihu
vicepresedinte CIL Blaj

national radesti 20 februarie 2015 at 16:06

Subscriu intrutotul celor precizate de dl. Mihu!

Comentariile sunt oprite