Ziarul Unirea

Sorin Bumb, deputat PNL: ”PSD transformă România într-un paradis al infractorilor!”

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Atacul PSD la adresa justiției și a statului de drept a devenit unul total, având drept obiectiv subordonarea politică a tuturor instituțiilor de control. Pentru a-și atinge acest scop suprem și pentru a modela o democrație cu accente sud-americane, pe placul domnului Dragnea, PSD folosește toate mijloacele avute la îndemână.

După ce a generat o amenințare voalată, scoțând în stradă circa o sută de mii de asistați social, ca să arate astfel bățul, PSD scoate acum și zăhărelul din cămara statului, adică diverse beneficii și compensații materiale, acordate celor aflați prin funcții importante.

ELIT

Încet, încet, PSD transformă România într-un paradis al infractorilor, scoțând-o, totodată, de pe orbita țărilor europene, democratice și întorcând-o în timp pe vremea altui mare infractor – Adrian Năstase – care cred că și el privește cu uimire și invidie la tupeul cu care Dragnea și ai lui fac ce vor din țara asta.

După diverse super-imunități, după majorări astronomice de pensii și salarii, șefii principalelor instituții de control, în frunte cu Valer Dorneanu, primesc acum și case gratis de la RAPPS, cu toate cheltuielile achitate de stat. Întâmplător, sau nu, măsura a fost anunțată exact după ce Curtea Constituțională, patronată de Valer Dorneanu și PSD, a decis că Președintele României trebuie să se subordoneze unui ministru și chiar cu o zi înainte ca Înalta Curte de Justiție – a cărei șefă se află și ea pe această listă – să îl achite pe Sebastian Ghiță și să-i anuleze și mandatul de arestare.

Poate că decizia privitoare la Ghiță nu este definitivă, dar este executorie și face din acesta un om liber. Liber, eventual, chiar să mai încheie ceva contracte de informatizare cu statul – desigur prin încredințare directă – doar să fie gata actele și să se poată semna până are loc recursul…

Aceste mișcări sunt atent gândite și fac parte dintr-un plan odios al PSD de a acapara total România și de a-l scăpa pe Dragnea și pe acoliții săi de orice neplăceri cu legea. Pentru PSD nu mai contează nimic când e vorba de a-și atinge acest țel. Nici măcar avertismentele tot mai dure venite de la Bruxelles, prin care se arată că România a deraiat total de la parcursul european și în curând fondurile europene vor fi oprite.

PSD s-a asigurat deja că vor fi bani pentru plata asistaților sociali din vânzarea economiei naționale, prin proaspătul înființat Fond Suveran. În fond, acești oameni, pe care i-am văzut cu toții manifestând în fața domnului Dragnea, dependenți total de PSD, nu au nevoie de autostrăzi și nici măcar de locuri de muncă, ci doar de un venit de subzistență, pe care PSD îl va acorda contra voturi.

Deputat PNL de Alba, Sorin Ioan BUMB

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Radu Tuhuț: PSD a pregătit și va promova un proiect de lege pentru sprijinirea familiilor cu copii

Partidul Social Democrat a pregătit și va promova un proiect de lege pentru sprijinirea familiilor cu copii, în contextul în… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

6 Comentarii

marius 20 iunie 2018 at 17:17

Multi din PNL au mintea depozitata in basca ; cum si- o ia din cap. – bezna totala ! Fireste nu en cazul domnului Bumb!

IANCU REMUS 21 iunie 2018 at 19:26

Şi bĂSE a ajuns preşedinte că ce cinste va fi în viitor şi s-a văzut cea fost. Mă voi nu umblaţi numai după funcţii şi ţara mege în jos.

PSD a pornit lupta cea mare cu justitia 22 iunie 2018 at 21:01

Strigatul de lupta al ps-dragnea: „ori (voi) toți să muriți, ori (noi) toți să scăpăm! „

marius 23 iunie 2018 at 7:59

PSD- a pornit lupta impotviva idiotilor.

@marius 24 iunie 2018 at 0:10

Psd -a pornit lupta impotriva idiotilor psd.

Vasile Radulescu 23 iunie 2018 at 9:34

Medicul Vasile Rădulescu l-a criticat pe Liviu Dragnea după ce le-a cerut iertare „miilor de români din pușcării”, pentru că nu a reușit să modifice Codurile penale. „Pacienților care au fost și sunt tratați în jeg, cu bacterii, cu tratamente improvizate, cu aparate vechi, lor când aveți de gând să le cereți scuze?”

Comentariile sunt oprite