Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Sorin Bumb, deputat PNL: ”PSD transformă România într-un paradis al infractorilor!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atacul PSD la adresa justiției și a statului de drept a devenit unul total, având drept obiectiv subordonarea politică a tuturor instituțiilor de control. Pentru a-și atinge acest scop suprem și pentru a modela o democrație cu accente sud-americane, pe placul domnului Dragnea, PSD folosește toate mijloacele avute la îndemână.

După ce a generat o amenințare voalată, scoțând în stradă circa o sută de mii de asistați social, ca să arate astfel bățul, PSD scoate acum și zăhărelul din cămara statului, adică diverse beneficii și compensații materiale, acordate celor aflați prin funcții importante.

Încet, încet, PSD transformă România într-un paradis al infractorilor, scoțând-o, totodată, de pe orbita țărilor europene, democratice și întorcând-o în timp pe vremea altui mare infractor – Adrian Năstase – care cred că și el privește cu uimire și invidie la tupeul cu care Dragnea și ai lui fac ce vor din țara asta.

După diverse super-imunități, după majorări astronomice de pensii și salarii, șefii principalelor instituții de control, în frunte cu Valer Dorneanu, primesc acum și case gratis de la RAPPS, cu toate cheltuielile achitate de stat. Întâmplător, sau nu, măsura a fost anunțată exact după ce Curtea Constituțională, patronată de Valer Dorneanu și PSD, a decis că Președintele României trebuie să se subordoneze unui ministru și chiar cu o zi înainte ca Înalta Curte de Justiție – a cărei șefă se află și ea pe această listă – să îl achite pe Sebastian Ghiță și să-i anuleze și mandatul de arestare.

Poate că decizia privitoare la Ghiță nu este definitivă, dar este executorie și face din acesta un om liber. Liber, eventual, chiar să mai încheie ceva contracte de informatizare cu statul – desigur prin încredințare directă – doar să fie gata actele și să se poată semna până are loc recursul…

Aceste mișcări sunt atent gândite și fac parte dintr-un plan odios al PSD de a acapara total România și de a-l scăpa pe Dragnea și pe acoliții săi de orice neplăceri cu legea. Pentru PSD nu mai contează nimic când e vorba de a-și atinge acest țel. Nici măcar avertismentele tot mai dure venite de la Bruxelles, prin care se arată că România a deraiat total de la parcursul european și în curând fondurile europene vor fi oprite.

PSD s-a asigurat deja că vor fi bani pentru plata asistaților sociali din vânzarea economiei naționale, prin proaspătul înființat Fond Suveran. În fond, acești oameni, pe care i-am văzut cu toții manifestând în fața domnului Dragnea, dependenți total de PSD, nu au nevoie de autostrăzi și nici măcar de locuri de muncă, ci doar de un venit de subzistență, pe care PSD îl va acorda contra voturi.

Deputat PNL de Alba, Sorin Ioan BUMB


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea