Sorin Bumb, Deputat PNL de Alba: Prin votul de duminică, românii au arătat clar că vor o Românie normală!

Paul Voicu - Primar 2020

Rezultatul zdrobitor al alegerilor de duminică arată clar că românii vor o Românie normală, bazată de domnia legii, pe muncă și cinste, nu pe ajutoare sociale, minciuni și manipulare.

După de 30 de ani de la Revoluție, PSD suferă cea mai dură înfrângere din istoria sa, Viorica Dăncilă adunând mai puțin de un sfert din voturile exprimate, fiind învinsă chiar și în fiefuri roșii precum Vrancea sau Vaslui.

ELIT

Toate tacticile mincinoase ale PSD au dat greș, fie că vorbim de mita electorală pe care Viorica Dăncilă o promitea înainte de demitere, asemeni dictatorului care mai dădea 100 la pensie în decembrie ’89, fie că vorbim de încercarea golănească de constestare a votului prin corespondență. Românii s-au maturizat politic și au arătat că singura cale către un viitor mai bun și către o Românie normală este Klaus Iohannis, cel care poate garanta parcursul vestic al țării.

Românii au arătat că s-au săturat de balcanismul promovat de PSD, pentru care totul se negociază ca în bazar, inclusiv justiția sau drepturile fundamentale ale cetățenilor, și preferă în schimb stabilitatea valorilor europene, care au dus înainte civilizația vestică, favorizând prosperitatea, modernitatea  și pacea socială. Este un pas hotărât către o țară ca afară, cel mai hotărât din ultimii 3o de ani, un pas simbolic prin care românii arată clar că s-au săturat de vechiul regim și de continuatorii săi din PSD.

Mihail David - 2020

De data aceasta, nici măcar rânjetul sovietic al lui Iliescu nu mai poate întoarce  PSD-ul din goana sa către lada de gunoi a istoriei. Tăvălugul pornit în 10 august de către românii care vor o Românie normală a ajuns din urmă PSD și l-a îngropat!

În județul Alba, cetățenii și-au reafirmat cu mândrie apartenența la valorile democrației, votând masiv cu Klaus Iohannis. Alba este pe locul doi în țară, imediat după Sibiu. Este un rezultat care ne onorează și pentru care vă mulțumesc sincer tuturor celor care ați fost la vot și ați ales PNL și Klaus Iohannis.

Deputat PNL de Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...