// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Sorin Bumb, deputat PNL de Alba: Ministerul Finanțelor a înțeles că nu poate face ce vrea cu 2% din impozitele românilor

Târziu, în al 12-le-a ceas, PSD a ales să revină asupra modalității de depunere a Declarației 230, privind rediurecționarea a 2% din impozitul pe venit.

Chiar dacă tranzitorie, până la definitivarea sistemului electronic al ANAF, această măsură este o mică victorie a cetățenilor în lupta cu statul tot mai centralizat pe care PSD îl promovează, în dauna românilor.

După cum avertizam și eu, în mod public, de la tribuna Parlamentului, în urmă cu o săptămână, aceste sume de bani, care reprezintă 2% din impozitul pe venit al românilor, trebuie să rămână în comunitățile locale, unde pot face mult bine. Spre exemplu, în județul Alba, cei 2% au ajutat la construirea Centrului Maria Beatrice, destinat tratamentului copiilor cu grave probleme de sănătate sau la realizarea a numeroasele acțiuni sociale prin Asociația Filantropia Ortodoxă. Sunt doar două exemple dintre miile de proiecte care au fost realizate cu contribuția venită din 2%.

Iată deci că, în Alba, nimeni nu fură cei 2%, așa cum susține PSD, ci banii sunt folosiți chibzuit, făcând mult bine comunității locale și creînd un sentiment de apartenență și comuniune între oameni.

Sper doar, ca anul viitor să nu ne încurcăm, din nou, în aceiași discuție și PSD, vrând să mai facă ceva pomeni, în an electoral, să se hotărască să ia acești bani la București invocând cine știe ce motiv pueril.

Sorin Ioan BUMB

Deputat PNL de Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419