Sondaj| Maşinile Non-Euro, Euro 1 și Euro 2, interzise în Cluj-Napoca. Boc: „Am adus toate rablele Europei în România!”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Primăria din Cluj a lansat un sondaj online privind interzicerea autoturismelor cu motorizări Non-Euro, Euro 1 și Euro 2 pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Până acum, majoritatea respondenţilor sunt de acord cu interzicerea acestor autoturisme. Sondajul se încheie peste cinci zile.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Amintim că municipalitatea clujeană doreşte reducerea poluării în oraş, iar în politicile actuale se axează pe latura verde a oraşului, care include şi transportul public nepoluant. În prezent, Clujul are probleme serioase privind calitatea aerului și și-a asumat ameliorarea poluării până în 2024 prin reducerea prafului și oxizilor de azot, în mare parte datorați traficului auto.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Boc: „Am adus toate rablele Europei în România! De aceea avem toate cartierele pline de mașini”

În toamna lui 2019, iritat că acum cetățenii Clujului vor rezolvarea problemelor de trafic din oraș, primarul Emil Boc a arătat cu degetul spre autoritățile centrale care au eliminat taxa de primă înmatriculare, dar și spre clujenii care inundă orașul cu „rable din toată Europa”.

„Semnez zilnic hârtii pentru ridicarea de pe domeniul public a zeci, uneori sute de rable, mașini abandonate, fără stăpân, multe mașini care sunt aduse nici nu sunt înmatriculate. Culegem „roadele” unor politici care nu au ținut cont de dezvoltarea urbană a marilor orașe”, a declarat Boc, la ZIUA LIVE.

Sursa: zcj.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419