Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Soluția „salvatoare” găsită de un șofer beat din Abrud rămas cu mașina suspendată pe un pod pietonal: A împins-o în râu!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În seara zilei de 28 iulie a.c., poliţiştii din Abrud au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

duba politie3Potrivit IPJ Alba, “F.A., un tânăr de 20 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism, a încercat să traverseze podul pietonal care face legătura între D.N. 74 şi strada Aleea Copiilor din Abrud, însă datorită îngustimii podului, la un moment dat, autoturismul a rămas suspendat. Şoferul a încercat să-l împingă dar l-a răsturnat în albia râului „Valea Abrudel”.

Poliţiştii ce au intervenit pentru soluţionarea evenimentului rutier, au constatat că tânărul conducător auto emana halenă alcoolică şi i-au cerut să se supună testării cu aparatul etilotest şi recoltării probelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă tânărul a refuzat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de refuz de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 337, alin. 1, din Codul Penal.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea