Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Șoferul CRIMINAL care a curmat trei vieți pe DN1, lângă Sântimbru rămâne în AREST: Magistrații i-au respins contestația

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șoferul CRIMINAL care a curmat trei vieți pe DN1, lângă Sântimbru rămâne în AREST: Magistrații i-au respins contestația

Eduard Robert Palko rămâne în arest preventiv. Magistrații Tribunalului Alba au respins ca neîntemeiată cererea acestuia de a fi cercetat în libertate sau în arest la domiciliu.

„Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul PALKO EDUARD-NORBERT, …, deţinut în Arestul IPJ – Alba, împotriva încheierii penale nr. 15/2023 pronunţată la data de 27.08.2023 de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia în dosarul nr. 6364/176/2023 „, se arată în motivarea pe scurt a instanței.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Tânărul este acuzat de conducere sub influența băuturilor alcoolice și ucidere din culpă. Potrivit modificărilor legislative care au intrat recent în vigoare acesta nu mai poate primi, în instanță, pedeapsă cu suspendare, magistrații find obligați să pronunțe închisoare în regim de detenție. Modificarea legislativă se referă la accidentele mortale provocate de șoferi aflați sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Accidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.30. Tânărul de 19 ani, cu permis de conducere de 10 luni, a provocat un accident rutier în care trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani și-au pierdut viața. La testarea cu etilotestul a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Localnicii din zonă și familiile victimelor sunt profund afectate de această tragedie și se strâng în jurul celor care au pierdut pe cineva drag în acest accident. Autoritățile îndeamnă conducătorii auto să respecte cu strictețe regulile de circulație și să evite consumul de alcool înainte de a urca la volan, pentru a preveni astfel de tragedii inutile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea