Șoferul care a provocat accidentul de la Păuca, în urma căruia au murit doi tineri din Alba, arestat preventiv pentru 30 de zile

Paul Voicu - Primar 2020

Tânărul de 20 de ani din Sibiu, care a condus beat și fără permis și a provocat tragedia de la Păuca, lângă Roșia de Secaș, soldată cu moartea a doi tineri din Alba, a fost reținut pentru o perioadă de 30 de zile..

ELIT

Reamintim că viața a doi tineri a fost curmată în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce mașina în care se aflau, condusă de tânărul sibian, s-a răsturnat.

Șoferul, D.D.I., din Păuca, județul Sibiu, a derapat într-o curbă ușoară la dreapta și s-a răsturnat în afara drumului. Acesta avea o alcoolemie de 0,84% și conducea mașina spre județul Alba.

Mihail David - 2020

Cei doi tineri, care au decedat, T.A.C. de 23 de ani și N.A.S. de 16 ani, erau din Roșia de Secaș și se aflau pe locurile din dreapta față si dreapta spate.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Șoferul și un al treilea pasager în vârstă de 16 ani (C.I.D, tot din Roșia de Secaș) au scăpat cu răni ușoare și au refuzat transportul la spital.

Citiți și: FOTO: ACCIDENT MORTAL, la Păuca, lângă Roșia de Secaș. Doi tineri din Alba, dintre care unul minor, și-au pierdut viața. Șoferul era beat și fără permis

La fața locului au intervenit două echipaje SMURD și unul de descarcerare.

sursa foto: facebook

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...