Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: ACCIDENT MORTAL, la Păuca, lângă Roșia de Secaș. Doi tineri din Alba, dintre care unul minor, și-au pierdut viața. Șoferul era beat și fără permis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi tineri din Alba, un adolescent de 16 ani și un tânăr de 23 de ani, și-au pierdut viața, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident rutier grav petrecut pe DJ 107B, în afara localității Păuca, lângă Roșia de Secaș. Mașina în care se aflau cei doi era condusă de un sibian de 20 de ani, care s-a urcat la volan băut și fără permis.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 1.30. Șoferul, D.D.I., din Păuca, județul Sibiu, a derapat într-o curbă ușoară la dreapta și s-a răsturnat în afara drumului. Acesta avea o alcoolemie de 0,84% și conducea mașina spre județul Alba.

Cei doi tineri, care au decedat, T.A.C. de 23 de ani și N.A.S. de 16 ani, erau din Roșia de Secaș și se aflau pe locurile din dreapta față si dreapta spate.

Șoferul și un al treilea pasager în vârstă de 16 ani (C.I.D, tot din Roșia de Secaș) au scăpat cu răni ușoare și au refuzat transportul la spital.

La fața locului au intervenit două echipaje SMURD și unul de descarcerare.

Sursa foto: facebook Info Trafic județul Sibiu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea