Rămâi conectat

Ştirea zilei

Șoferița care era să omoare un polițist: ”Nu am oprit la semnalul polițistului pentru că mă grăbeam să ajung la București”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Într-o postare publicată pe un site de socializare din mediul online, Sindicatul Europol a oferit câteva detalii în cazul șoferiței a cărei comportament criminal aproape că a provocat un deces al unui polițist, în Buzău.

,,Șoferița care a vrut să omoare un polițist ”Nu am oprit la semnalul polițistului pentru că mă grăbeam să ajung la București”

Șoferița din Buzău, care în mod intenționat a vrut să-l omoare pe colegul nostru din cadrul Biroului Poliției Rutiere Buzău a fost arestată pentru 30 de zile. Pe imaginile de pe camera de supraveghere se vede în mod clar cum colegul nostru pornise cu motocicleta în urmărirea acesteia, după ce sesizase nereguli cu privire la autoturismul condus, defecțiuni la sistemul de semnalizare-iluminare, acesta atenționând-o prin folosirea semnalelor acustice, pentru a opri pe dreapta.

Aceasta a ignorat total indicațiile colegului nostru, ba mai mult, a trecut de două semafoare pe culoarea roșie, iar când acesta a trecut în dreptul autoturismului cu semnale acustice și luminoase pentru a o determina să oprească, aceasta a virat cu vădită intenție stânga pentru a-l acroșa. După impact, motocicleta s-a izbit de un taxi și a luat foc, iar polițistul a fost aruncat câțiva metri pe asfalt.

În mod halucinant, șoferița a declarat că se grăbea pentru că trebuia să ajungă urgent la București și nu a considerat că e necesar să oprească la semnalul polițistului. Cam acesta este respectul unor participanți la trafic față de ceilalți și mai ales față de colegii noștri din cadrul Birourilor Poliției Rutiere.

Nu a contat că a pus în pericol viața colegului nostru, care astăzi putea fi doar o amintire, ci a contat faptul că se grăbea să ajungă în capitală. Probabil în următoarele 30 zile de arest preventiv va avea suficient timp să se gândească la faptul că teribilismul ei se putea transforma într-o tragedie.

P. S. Pentru cei care cred că meseria de polițist nu e una de risc, aceasta e cea mai clară dovadă.”

Foto: Sindicatul Europol


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea